background img
banner
banner

“Βροχή” τα γκολ στην Αγυιά ο Παναιγιάλειος

ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ 8-1 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑ

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε ο Παναιγιάλειος στο γήπεδο της Αγυιάς, πριν το φινάλε του α΄ γύρου όπου κάνει και το ρεπό του.

Με 4 γκολ σε κάθε ημίχρονο οι μελανόλευκοι ανέβασαν αρκετά ψηλά τον δείκτη του σκορ, με το «κοντέρ» να σταματά στο 8-1 απέναντι στον Πανιώνιο / Αχιλλέα.

0-3 στο 25΄ 

Από νωρίς παρουσιάσε τις επιθετικές του ορέξεις ο Παναιγιάλειος, σκοράροντας τρεις φορές στο πρώτο 25λεπτο.

Ο Γκάτσης στο 11΄ πέτυχε το 0-1 με προβολή μπροστά στην εστία, ύστερα από πάσα του Οικονόμου στον Μπούνα και ασίστ του τελευταίου.

Στο 20΄ σειρά στα γκολ πήρε ο Ανδρέας Σπανός που κέρδισε πέναλτι όταν σε δική του σέντρα  η μπάλα βρήκε το χέρι του Γκλαβά. Το εκτέλεσε ο ίδιος διαμορφώνοντας το 0-2.

Στο 25΄ ακολούθησε το 0-3 από την κεφαλιά του Γκάτση στη σέντρα που έβγαλε ο Οικονόμου.

Δυο γκολ στο τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου 

Στο 40΄ ο Αρβανίτης πλάσαρε τον Βεντουρή που απέκρουσε και ο Κοτσόκολος που έγινε αποδέκτης ανέβασε το σκορ στο 0-4.

Ο Σκέμπι που ήταν ο πλέον επικίνδυνος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων με ένα πολύ όμορφο γκολ μείωσε σε 1-4 στο 42΄. Ακολούθησαν δυο καλές εκατέρωθεν ευκαιρίες για να έχουμε περισσότερα γκολ από τα μισά του ημιχρόνου, με τον Ανδρέα Σπανό άουτ στο 43΄ και τον Δεπούντη να αποκρούεται από τον Αθανασόπουλο στο 45΄.

Με γκολ ξεκίνησε και το β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος 

Ενώ είχαν προηγηθεί δυο καλές ευκαιρίες για τους μελανόλευκους από τους Γκάτση στο 48΄ και Λιάτο στο 53΄, στο 54΄ ήρθε ο Μιχάλης Σπανός για το 1-5 από εκτέλεση κόρνερ του Μπούνα.

Στο 63΄ ο Λιάτος ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Καραπιπέρης για το 1-6 και λίγο αργότερα ο Μπούνας εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση από τους Δημητρόπουλο και Βεντουρή, γράφοντας το 1-7.

Ο Γκάτσης στο 85΄ έβαλε το …κερασάκι στην τούρτα 

Στο 85΄ ο Γκάτσης έκλεισε το σκορ στο 1-8 με δικό του χατ τρικ. Λίγο νωρίτερα ο Σκέμπι είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες για ένα ακόμα γκολ των γηπεδούχων, αλλά στο 80΄ αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Μαυρούλια και στο 81΄ από το δοκάρι της εστίας του.

Πανιώνιος – Αχιλλέας (Κ. Λάζαρης): Βεντουρής, Σεκερσάβας (58΄ Κούβελας), Μπάκας (46΄ Κάππας), Γκλαβάς, Δημητρόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Βάλσαμος (58΄ Αποστολόπουλος), Μερτίκας, Δεπούντης (65΄ Μπέστης), Στυλιανού (46΄ Χρηστάτος), Σκέμπι.

Παναιγιάλειος (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος (66΄ Μαυρούλιας), Οικονόμου, Μπελεζάκης (72΄ Βλάχος), Μιχ. Σπανός, Παπαδόπουλος (61΄ Χούσα), Αρβανίτης (61΄ Καραπιπέρης), Μπούνας, Κοτσόκολος, Α. Σπανός, Γκάτσης, Λιάτος (66΄ Τσεκούρας).


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr