background img
banner
banner

Εύκολα ο Παναιγιάλειος 3-0 την Αναγέννηση Ψαθοπύργου

Σχεδόν από το α΄ ημίχρονο είχε καθαρίσει ο Παναιγιάλειος με την υπόθεση «τρίποντο» απέναντι στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου. Οι φιλοξενούμενοι ήσαν αυτοί που πραγματοποίησαν την πρώτη καλή φάση στο 8΄ με τον Ταγάρα να πλασάρει άουτ, η συνέχεια όμως ανήκε στον Παναιγιάλειο, που στο χθεσινό παιχνίδι φορούσε γαλάζιες εμφανίσεις και ασπρόμαυρες ο Ψαθόπυργος.

Ευκαρία και γκολ ο Βαγγέλης Γκάτσης 

Μια πολύ καλή ευκαιρία είχε στο 12΄ ο Γκάτσης για να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά λίγο έξω από την εστία του Ντάτσου, από την εκτέλεση φάουλ του Μπούνα.

Δεν αστόχησε όμως λίγο αργότερα, όταν ο Λιάτος έβγαλε κάθετη για τον Ανδρέα Σπανό που έφυγε με ταχύτητα στην αντίπαλη εστία και την κατάλληλη στιγμή γύρισε ασίστ (πάρε βάλε) στον Γκάτση για το 1-0 στο 24΄.

Χάνει γκολ και δίνει γκολ ο Κώστας Αρβανίτης 

Σπουδαία ευκαιρία χάθηκε στο 29΄ από τον Αρβανίτη, όταν ο Λιάτος με λόμπα τον έβγαλε απέναντι στον τερματοφύλακα Ντάτσο και με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Ψαθόπυργου.

Στο επόμενο λεπτό όμως με δική του κάθετη, ο Αρβανίτης έφερε σε θέση τετ α τετ τον Παύλο που διαμόρφωσε το 2-0 στο 30΄.

Δοκάρι ο Γκάτσης 

Στο 51΄ στην εκτέλεση κόρνερ του Μπούνα, ο Γκάτσης κέρδισε τις μάχες στον …αέρα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Ο Παναιγιάλειος συνέχισε να υπερέχει και να επισκέπτεται με καλές προϋποθέσεις την αντίπαλη εστία.

Είχε πλάσε άουτ του Αρβανίτη στο 60΄ ύστερα από πάσα του Γκάτση. Στη συνέχεια ήταν ο Μπούνας που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την μεταβίβαση του Λιάτου, άουτ στο 68΄.

Πέναλτι ζητάει ο Παναιγιάλειος στο 70΄ 

Μια φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών έγινε στο 70΄ όταν ο Πουρνατζής ανέτρεψε στην περιοχή τον Βλάχο. Ο διαιτητής Βαβαρούτας παρά τις έντονες διαμαρτυρίες από ομάδα και φιλάθλους, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Λίγο αργότερα (72΄) υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιτ ο Γκάτσης, όταν από ασίστ του Α. Σπανού σκόραρε στην ανυπεράσπιστη εστία του Ντάτσου που είχε επιχειρήσει έξοδο. Σε συνδυασμό με την προηγούμενη απόφαση, αυτή τη φορά οι διαμαρτυρίες παραήσαν έντονες αναγκάζοντας τον διαιτητή Βαβαρούτα με τους βοηθούς του να κινηθούν προς στιγμή για τα αποδυτήρια.

Με πέναλτι το τελικό 3-0 ο Γκάτσης 

Στο 84΄ ο Μπούνας εκτέλεσε φάουλ στην πορεία της μπάλας ο Λιάτος γύρισμα στην περιοχή και χέρι στον Ανεζίνη. Πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκάτσης διαμορφώνοντας το 3-0.

Παναιγιάλειος (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος (87΄ Μαυρούλιας), Βλάχος, Μπελεζάκης, Μιχ. Σπανός, Αρβανίτης (63΄ Καραπιπέρης), Χούσα, Μπούνας, Κοτσόκολος, Α. Σπανός (87΄ Βιλανάκης), Γκάτσης (87΄ Τσεκούρας), Λιάτος (89΄ Ροδόπουλος).

Αναγέννηση Ψαθοπύργου (Κ. Τσιπιανίτης): Ντάτσος (78΄ λ.τ. Παπαγεωργίου), Σούρσος, Σάχι, Ανεζίνης, Τελέγκος, Πουρνατζής, Μπουρίκας, Γκολφινόπουλος, Χίμκο, Χριστόπουλος, Ταγάρας (69΄ Ρήγας)


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr