background img
banner
banner

Με Τούλα Κατσιβάλη και Κώστα Σωτηρόπουλο

Η ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΆΚΟΛΗ

Σε μία βραδιά γεμάτη καλή διάθεση και εκπλήξεις, με χορευτική μουσική και σε απολύτως ζεστή ατμόσφαιρα, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του, το Σάββατο 4 Φλεβάρη στο εστιατόριο “Ανέμελο” της παραλίας Αβύθου.

Η αίθουσα του καταστήματος γέμισε από περίπου 120 κεφάτους εκπαιδευτικούς, σε ένα “συναπάντημα” που… όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, τα μέλη του το είχαν απόλυτη ανάγκη, καθώς ο κορωνοϊός είχε στερήσει πολλά…

Την πλευρά της Ιεράς Μητρόπολης εκπροσώπησε ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Φανερωμένης και Εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε στο σύλλογο υπέρ υγείας αλλά και τα καλύτερα, για τη νέα χρονιά. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, έδωσε σύσσωμο το “παρών” στην ολομέλεια του και το απόλυτο κέφι δεν άργησε να έρθει, καθώς η λαϊκοδημοτική ορχήστρα του καταστήματος, με τους Τούλα Κατσιβάλη και Κώστα Σωτηρόπουλο σε… τρελά κέφια, ανέλαβε να παρασυρθούν τα μέλη του συλλόγου αλλά και οι φίλοι αυτών, σε μία πολύ χορευτική διάθεση και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ποιοι παρέστησαν

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμούς, ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Άγγελος Τσιγκρής, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας, ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Ανδρέα Κατσανιώτη Άκης Πατσόπουλος, ο δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Γιδά, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Αιγιάλειας Δημήτρης Ελευθεριώτης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Γιαννόπουλος, οι αιρετοί Χρήστος Τσόγκας, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Αντώνης Αγραπίδης και Νίκος Δελέγκος, δεκάδες εκπαιδευτικοί, καθώς και μέλη – εκπρόσωποι σωματείων και διαφόρων συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.
Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πιλότους που χάθηκαν άδικα και για τον εκπαιδευτικό από τον νομό Πέλλας, που έπεσε θύμα σοβαρού δυστυχήματος, πρόσφατα.

Οι φωτογραφίες είναι της Τούλας Σταυροπούλου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr