background img
banner
banner

A Κατηγορία: Με το δεξί μπήκαν στον β΄ γύρο οι πρωτοπόροι

ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Το ξεκίνημα του β΄ γύρου δεν επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις στους κατόχους των πρώτων θέσεων της κατηγορίας. Συγκεκριμένα είχαμε νίκες για τους πέντε πρωτοπόρους, οι οποίες ήσαν εύκολες και μεγάλες σε σκορ για Άρη, Παναιγιάλειο και Εθνικό, ενώ δύσκολα πήραν το τρίποντο Κεραυνός και Αετός Πατρών.
Χαρακτηριστικό για την ομάδα του Αγίου Βασιλείου και τον Αετό Πατρών, ήταν ότι είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ από Ατρόμητο Π. και Αναγέννηση Ψαθοπύργου αντίστοιχα, κατάφεραν όμως να πάρουν στη συνέχεια τους βαθμούς της νίκης, σκοράροντας στο τελευταίο 10λεπτο.

Ξεκίνησε ο Μιχάλης Σπανός παραμένει εκτός προπόνησης ο Παπαδόπουλος

Τέλος η ταλαιπωρία με την ίωση για τον Μιχάλη Σπανό, ο οποίος επέστρεψε από χθες στις προπονήσεις του Παναιγιάλειου.
Αντίθετα εκτός παραμένει ο Τάκης Παπαδόπουλος αφού αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις.
Σε ατομικό πρόγραμμα πήγαν οι Γκάτσης, Οικονόμου, που κληρονόμησαν μικροτραυματισμούς από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Κακός δαίμονας ο Πήγασος για την Αιγείρα / Ακράτα

Δυο φορές συναντήθηκαν στο φετινό πρωτάθλημα Πήγασος και Αιγείρα / Ακράτα, με την ομάδα του Μπεγουλακίου να καταφέρνει με την μεγάλη βοήθεια της τύχης, να κερδίσει και τα δυο παιχνίδια.

Το πρώτο 1-0 στο γήπεδο της Ακράτας στην πρεμιέρα του ομίλου και πρόσφατα 2-1 στο γήπεδο «Α. Κάνιστρας».
Λογικά η Αιγείρα / Ακράτα δεν θα κινδυνέψει στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, έχοντας ένα «μαξιλάρι» 6 βαθμών από τον Ατρόμητο Π., όμως θα χρειαστεί προσοχή αφού με δυο άσχημα αποτελέσματα έρχονται τα πάνω – κάτω.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής, στο οποίο η ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου υποδέχεται τον Ατρόμητο Π. που την ακολουθεί. Με νίκη η Αιγείρα / Ακράτα θα αυξήσει την διαφορά στους 9 βαθμούς και θα αισθάνεται πιο άνετα.

Τα ευχάριστα για τον Γιάννη Παλαιολογόπουλο είναι ότι στην χθεσινή προπόνηση ήσαν άπαντες παρόντες και προετοιμάζονται για το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Καθηλωμένοι στις τελευταίες θέσεις Πανιώνιος / Αχιλλέας και Εγλυκάδα

Κάτοχοι των δυο τελευταίων θέσεων από την αρχή του πρωταθλήματος είναι ο Πανιώνιος / Αχιλλέας και ο Απόλλων Εγλυκάδας. Και τα δυο σωματεία έχουν το νου τους να αποφύγουν την τελευταία θέση, αλλά που θα πάρουν βαθμούς για να πλησιάσουν τον στόχο τους.
Σε δύσκολη θέση έχει περιέλθει και η Πάτρα 2005.
Μάλιστα την ερχόμενη αγωνιστική παίζουν και τα τρία αυτά σωματεία εκτός έδρας με ισχυρούς αντιπάλους, όπως Παναιγιάλειος, Κεραυνός και Εθνικός Π.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr