background img
banner
banner

Στο κλειστό γυμναστήριο των Καμαρών έκοψε την πίτα του ο Αχιλλέας

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που χαιρετίστηκε από πλήθος αθλητών και καλεσμένων, το σωματείο του Αχιλλέα Καμαρών έκοψε την πίτα του στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής. Πανευτυχείς οι παράγοντες της ομάδας, μοίρασαν ευχαριστώ στους προσκεκλημένους που ανταπόδωσαν με συγχαρητήρια για την υπέροχη εκδήλωση.

Σχετικά η διοίκηση του Αχιλλέα ανακοίνωσε:

«Σε μια εξαιρετική βραδιά για την σύλλογό μας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας με πλήθος κόσμου, αφού οι καλεσμένοι πλησίασαν τους 200.
Τους ευχαριστούμε που μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο Καμαρών και να ευχηθούμε όλοι μαζί για τη νέα χρονιά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους βουλευτές Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου και Άγγελο Τσιγκρη, τον Άρη Πατσόπουλο, εκπρόσωπο του υπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καμαρών Παναγιώτη Περλέγκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας Ανδρέα Φίλια, τον εκπρόσωπο του Δήμαρχου Αιγιάλειας και Δημοτικό Σύμβουλο Στράτο Βαρδάκη, τον πρώην γ. γραμματέα οτυ υπουργείου Δικαιοσύνης και υποψήφιο βουλευτή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μαρίνο Σκανδάμη, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου και υποψήφιο Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιώργο Μπέσκο, την επικεφαλής του συνδυασμού «Ποιοτική Αιγιάλεια» Βασιλική Ψυχράμη, τον επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» και υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Γούτο, τον επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός» και υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Σπηλιόπουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Μαρινόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Μπούνια, τον δημοτικό σύμβουλο Περικλή Παπαγιαννακόπουλο, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σελιανιτίκων Γιώργο Ρόζο, τον τοπικό σύμβουλο κοινότητας Αιγίου Σωκράτη Μαυρίδη, τον β΄ αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας Χρήστο Πλούμη, τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΑ Σταύρο Θεοδωρόπουλο, τον γεν. Γραμματέα δημήτρη Σαρρή, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιάννη Παπαντωνόπουλο, τους προέδρους των τοπικών συλλόγων «Αρχαίες Ρύπες» Κώστα Τζίφα και «Απόλλων Καμαρών» Αντώνη Τσαλπατούρο, τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας μας, τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές, τα παιδιά της ακαδημίας και τις γυναίκες του τμήματος Τζούμπα, τους ποδοσφαιριστές της Ανδρικής ομάδας καθώς και όλους τους φίλους του συλλόγου μας και φυσικά τους χορηγούς μας.»

Το πρόγραμμα της βραδιάς

Την βραδιά άνοιξε μια ολιγόλεπτη επίδειξη του τμήματος Ζούμπα, στη συνέχεια μέσα σε συγκινητικό κλίμα δόθηε η φανέλα της ομάδας με το νούμερο 10 στον γιο του αείμνηστου παλαιμάχου Κώστα Μπαλαφούτη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Τιμητική βράβευση έγινε και στο μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιάννη Παπαντωνόπουλο για την πολύχρονη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα του. Επίσης βράβευση έγινε και στον προπονητή της ακαδημίας του Αχιλλέα Κώστα Σωτηρόπουλο για την προσφορά του στον σύλλογο των Καμαρών.
Ακολούθησε βράβευση στους χορηγούς, ενώ την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο Δημήτρης Σαρρής.

Γλυκό φινάλε της εκδήλωσης με γλυκά, αναψυκτικά και ευχές για υγειά και επιτυχίες στον σύλλογο των Καμαρών, που …τρέχει 62 χρόνια στα γήπεδα ανελλειπώς


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr