background img
banner
banner

Η… διαφορά των ανεξάρτητων ενέκρινε τη χρηματοδότηση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Με τις ψήφους της δημοτικής αρχής αλλά και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων εγκρίθηκαν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου από το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, η χρηματοδότηση αλλά και ο προϋπολογισμός της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Καταψήφισαν οι παρατάξεις Γούτου, Ψυχράμη και Παπακωνσταντινόπουλου.

Συγκεκριμένα τη χρηματοδότηση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας και την έγκριση προϋπολογισμού και πίνακα στοχοθεσίας οικονομικού έτους 2023 της Επιχείρησης, ενέκριναν οι σύμβουλοι της δημοτικής αρχής καθώς και οι Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Γιώργος Γκίκας, Θανάσης Χρυσανθόπουλος, Δημήτρης Καλαμίδας, Μαρία Ιατροπούλου και Γιώτα Γκρέμου. Συνολικά δηλαδή το θέμα εγκρίθηκε με 17 ψήφους υπέρ έναντι 15 κατά, επί συνόλου 32 παριστάμενων.

Η χρηματοδότηση ανέρχεται σε 600.000 ευρώ καθώς το γενικό σύνολο εσόδων της Δημοτικής Επιχείρησης, που παρουσιάστηκε ανέρχεται σε 965.500 ενώ το γενικό σύνολο εξόδων σε 1.565.500 ευρώ. Το ποσό θα καταβάλλεται από τον δήμο τμηματικά και ορίζεται να είναι 50.000 ευρώ τον μήνα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr