background img
banner
banner

Έκοψαν πίτα με πολύ καλή διάθεση και άφθονο κέφι!

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μία πολύ καλή ευκαιρία να συναντηθούν ξανά εκτός εργασίας, να θέσουν στόχους για το νέο έτος αλλά και να ανταλλάξουν ευχές, είχαν τα μέλη του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Υπαλλήλων δήμου Αιγιαλείας, που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του Σωματείου. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, στο κατάστημα «Λιόπετρο».

Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως θετικό καθώς ήταν η πρώτη γιορτή που διοργάνωσε το Σωματείο στην μετά κορωνοϊό εποχή, για την κοπή της πίτας, με την πρόεδρο Μαρία Κοντεσοπούλου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να εύχονται τα καλύτερα στους εργατοτεχνίτες υπαλλήλους του δήμου, μόνιμους και συμβασιούχους και τις οικογένειές τους.

Γεύτηκαν νόστιμο φαγητό ενώ χόρεψαν και διασκέδασαν υπό τους ήχους κεφάτης μουσικής από DJ. Το «παρών» στην όμορφη βραδιά, έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Χριστόπουλος και Νίκος Καραΐσκος, οι προϊστάμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας Μιχάλης Αναγνωστόπουλος και Πρασίνου Φώτης Κουρτάκης αντίστοιχα, καθώς και η δικηγόρος του Σωματείου, πρώην αντιδήμαρχος Αιγιαλείας Μαρία Μπιρπανάγου.

Οι τυχεροί της βραδιάς αναδείχθηκαν μέσω κλήρωσης, ήταν τέσσερις και έλαβαν αντίστοιχα όμορφα δώρα ενώ άπαντες ευχήθηκαν «και του χρόνου»!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr