background img
banner
banner

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η κοπή της πίτας του Παναιγιάλειου | ΦΩΤΟ

ΛΙΓΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Περισσότερο κόσμο περίμεναν διοίκηση και ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου στην χθεσινή κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο πατήρ Σωτήριος. Κάτι που φυσικά ανέφερε ο συντονιστής της εκδήλωσης Γρηγόρης Παλούμπης και στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο οποίος παίρνοντας τον λόγο είπε: «Το πρόβλημα δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά η συνέπεια και η συνέχεια. Εχω ξαναπεί ότι αν δεν υπάρξει συμμαχία πολλών παραγόντων δεν γίνεται τίποτα».

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία στην αίθουσα εκπροσώπους παλαιών διοικήσεων, παλαίμαχους, εκπροσώπους της πόλης από όλες τις παρατάξεις.
Ευχήθηκε καλή συνέχεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η οποία καλό θα ήταν να συνοδευτεί με την αγάπη, την συμπαράσταση των παρευρισκομένων και όχι μόνο.

Βασίλης Μπούνας: «Ο Παναιγιάλειος είναι η πόλη»

Τους αρχηγούς και την ομάδα εκπροσώπησε ο Βασίλης Μπούνας λέγοντας ότι τους περισσότερους παρόντες τους γνωρίζει χρόνια. Ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα για μια προσπάθεια στο «άγνωστο». Χαρακτηριστικά είπε: «Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν συγκρατημένος, αλλά στην πορεία όλα άλλαξαν προς το καλύτερο. Πλέον λειτουργούμε σαν ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό τμήμα και θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στις προηγούμενες διοικήσεις που βοήθησαν να μην πάει η ομάδα πίσω.
Νοιώθω περήφανος που ξαναγύρισα. Αν δεν βγει αυτή η ομάδα, τότε θα μιλάμε για μια μεγάλη αποτυχία.

Διαθέτουμε τα καλύτερα σε υλικό και προπονητή για να είμαστε ψηλά. Να συσπειρωθούμε στον Παναιγιάλειο που είναι η πόλη, που εκπροσωπεί το Αίγιο. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων στο δυστύχημα των Τεμπών.»

Θόδωρος Ανδριόπουλος: “Να κερδίσω το πρωτάθλημα με τον Παναιγιάλειο και σαν προπονητής¨

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου είχε την χαρά και την τύχη να πάρει πρωτάθλημα με τον Παναιγιάλειο σαν ποδοσφαιριστής. Ευχήθηκε να επαναληφθεί κάτι ανάλογο και φέτος, να δει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική.

Τάκης Ανδριόπουλος: «Εύχομαι τα καλύτερα, σε πρόγραμμα η ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο»

Ο πρόεδρος Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιάλειας Τάκης Ανδριόπουλος, που εκπροσώπησε παράλληλα τον δήμαρχο, ευχήθηκε να αποδώσει η φετινή σεζόν τα καλύτερα, τονίζοντας την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να είναι πάντα κοντά στα σωματεία και να προσφέρει λύσεις. Ακόμα δήλωσε: «Ήδη έχει προγραμματιστεί η ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο. Έχει δημοπρατηθεί και βρίσκεται στην διαδικασία της εκτέλεσης, θεωρούμε ότι με το νέο χρόνο ο Παναιγιάλειος θα πάει ανανεωμένος στο «σπίτι» του. Παραδόθηκε παράλληλα και το γήπεδο της Αβύθου στο οποίο μπορεί να εκπληρώνει ο Παναιγιάλειος κάποιες υποχρεώσεις του».

Χρήστος Γούτος: «Η καρδιά του κάθε Αιγιώτη χτυπά για τον Παναιγιάλειο»

Ο Χρήστος Γούτος «Αιγιάλεια Αύριο» στη συνέχεια ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε παίκτες και διοίκηση, αφού όπως είπε έχει και ο ίδιος υπηρετήσει στο παρελθόν από τη θέση της διοίκησης, γνωρίζει και καταλαβαίνει τα προβλήματα που υπάρχουν.  «Ο Παναιγιάλειος είναι ανάμεσα στις ιστορικές ομάδες της Ελλάδας» συνέχισε ο Χρήστος Γούτος, «με βαριά φανέλα και προσπαθήστε να φανείτε αντάξιοι του ονόματός του. Σήμερα οι φίλαθλοι είναι λίγοι όμως η καρδιά του κάθε Αιγιώτη χτυπά για τον Παναιγιάλειο. Εμείς σαν άτομα και δήμος θα είμαστε δίπλα σας».

Π. Μαρινόπουλος: «Διαφήμιση για το Αίγιο ο Παναιγιάλειος»

Τέλος τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Μαρινόπουλος «Αιγιάλεια Προορισμός» εκπροσωπώντας και τον Κώστα Σπηλιόπουλο ευχήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα για υγεία και να δει πάλι ψηλά τον Παναιγιάλειο. «Να ζήσω μέρες» είπε «όπως στο μπαράζ της Λεωφόρου που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είναι διαφήμιση για την πόλη ο Παναιγιάλειος. Πολλά θα αλλάξουν ανεβαίνοντας κατηγορίες, όπως βλέπουμε τώρα την ομάδα του Βόλου και την ανάπτυξη που υπάρχει στην πόλη».

Τυχεροί Νίκος Μαυρούλιας και Παύλος Λιάτος

Οι δυο τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί ήσαν ο Νίκος Μαυρούλιας και ο Παύλος Λιάτος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr