background img
banner
banner

Β Κατηγορία: Επισκιάζει την 13η αγωνιστική το ντέρμπι Θύελλα – Καλάβρυτα

ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ

Τα φώτα στο φινάλε του α΄ γύρου πέφτουν στο γήπεδο Πλαστήρα. Το ντέρμπι κορυφής Θύελλα – ΑΕ Καλαβρύτων είναι ξεχωριστό και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους της περιοχής μας. Με το απόλυτο βαθμών η Θύελλα σε 12 αγώνες, θα παραμείνει σε θέση οδηγού στον 2ο όμιλο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα προκύψει στο ντέρμπι με τα Καλάβρυτα.
Παίζουν εκτός σε δύσκολες έδρες

ΑΕ Αιγίου και Φοίνικας / Ζήρια

Σε δύσκολες αποστολές έχουν κληθεί για την 13η αγωνιστική ΑΕ Αιγίου και Φοίνικας / Ζήρια, αφού καλούνται να ξεπεράσουν επιτυχώς τα εμπόδια των Ηρακλή Πατρών και Αετού, φιλοξενούμενοι σε Αγυιά και Ρίο αντίστοιχα.

Στη Ροδιά με Α. Καστρίτσι η Φλόγα

Την ουραγό ομάδα του Α. Καστριτσίου θα βρει απέναντί της η Φλόγα, σε ένα παιχνίδι που το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για τους δυο αντιπάλους.
Η Φλόγα μετρά 4 ήττες στα τελευταία παιχνίδια, ενώ το Α. Καστρίτσι είναι ενισχυμένο, πήρε τον πρώτο του βαθμό την προηγούμενη αγωνιστική 1-1 με το Ζαβλάνι.

ΑΕ Αρόης και Δαβουρλής στη μάχη της πρώτης 5άδας

Στην έδρα τους παίζουν ΑΕ Αρόης και Δαβουρλής με Ζαβλάνι και Αργυρά αντίστοιχα. Βρίσκονται σταθερά στη διεκδίκηση της πρώτης πεντάδας που διαθέτει προνόμια και αναμένεται να διεκδικήσουν τη νίκη με κάθε τρόπο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr