background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ο Αστέρας πλήγωσε 1-0 την Θύελλα

ΑΝΑΤΡΟΠΗ 3-2 ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ Η ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ, ΑΕΚ – ΑΕΤΟΣ 3-0

Μετά από 14 παιχνίδια ήρθε η ώρα της ήττας για την Θύελλα Αιγίου 0-1 στην Τέμενη από τον Αστέρα.

Δεν άφησαν περιθώρια τα Καλάβρυτα στον Αετό Ρίου για να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ηρακλής Πατρών μετά το 3-1 απέναντι στο Α. Καστρίτσι επέστρεψε στην 4η θέση.

Ισόπαλος ο Δαβουρλής 0-0 με τον Φοίνικα / Ζήρια, ήττα η ΑΕ Αρόης στις Καμάρες από τον Αχιλλέα, μοιράζονται τώρα την 5η θέση με 23 βαθμούς.

Απίστευτη ανατροπή της ΑΕ Αιγίου με τρία γκολ σε 7 λεπτά γύρισε το σε βάρος τους 0-2 από την Αργυρά σε 3-2 υπέρ της.

Χωρίς βαθμό και στην 7η έξοδό της η Φλόγα Ροδιάς ηττήθηκε 1-4 από το Ζαβλάνι.

Αστέρας Τέμενης – Θύελλα Αιγίου 1-0

Η ανούσια υπεροχή που είχε στο γήπεδο Τέμενης η Θύελλα δεν της πρόσφερε κάτι ουσιαστικό. Αντίθετα αφού οι δυο αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι στο β΄ ημίχρονο, λίγο πριν το φινάλε ο Ρότσκας με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το 1-0, υποχρεώνοντας την Θύελλα στη πρώτη της φετινή ήττα.
Η φάση ξεκίνησε από τον Κουτρουμπίνα που πάσαρε στον Δαλιάνη και αυτός έδωσε παράλληλη ασίστ στον σκόρερ του μοναδικού τέρματος.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Ραμπαβίλας, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς, Κουτρουμπίνας, Ρότσκας, Γκιόκα (58’ Μανίκας), Δαλιάνης (88΄ Γιαννόπουλος), Νικολακόπουλος (80΄ Ολσι)

Θύελλα: Γκανατσούλας, Αθανασίου, Μαρδάς, Γκοτσόπουλος, Ραπάι (73΄ Λάμκα), Μυλωνάς (58΄ Μουρτίκας), Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Β. Θεοφανόπουλος (87΄ Γκιώνης), Μακρυγιαννάκης, Νικολάου.

Καλάβρυτα – Αετός Ρίου 3-0

Δεν επηρεάστηκε από τις απουσίες η ΑΕ Καλαβρύτων και με δυο γκολ από το α΄ ημίχρονο έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο γήπεδο των Καλαβρύτων κόντρα στον Αετό Πατρών.
Στο 17΄ το πρώτο γκολ της ΑΕΚ με τον Σαλάι να πασάρει κάθετα στον Καλαμαρά και αυτό να σεντράρει στον Μητρόπουλο που σκόραρε με κεφαλιά.
Στο 41΄ από πάσα του Καλαμαρά και πάλι ο Παπαδόπουλος πλάσαρε για το 2-0.

Ο τίτλος του MVP στα Καλάβρυτα ανήκει στον Δημήτρη Καλαμαρά, αφού εκτός από τις ασίστ στα δυο πρώτα γκολ, πέτυχε στο 48΄ το 3-0 με διαγώνιο πλασέ, ύστερα από πάσα του Σαλάι.
Τα πράγματα έγιναν από νωρίς εύκολα για τους γηπεδούχους, που με καλή διαχείριση, κυκλοφορία της μπάλας και δίνοντας χρόνο με αλλαγές και σε άλλους ποδοσφαιριστές, διατήρησε το 3-0 μέχρι το φινάλε.

Καλάβρυτα: Λέσης, Σαλάι (72΄ Κουτρουμάνης), Ντολάνι (72΄ Μπαχάς), Βλάχος, Παπαγεωργίου (85΄ Θεοδοσίου), Παπαδόπουλος (61΄ Ρετζίνο), Αλεξόπουλος, Καυγάς, Καλαμαράς (61΄ Γ. Τσαβαλάς), Μητρόπουλος, Απρούκος

Φοίνικας / Ζήρια – Δαβουρλής 0-0

Δεν είχε γκολ το παιχνίδι στις Καμάρες ανάμεσα στον Φοίνικα / Ζήρια και τον Δαβουρλή, αφού οι δυο αντίπαλοι δεν ευστόχησαν στις τελικές τους προσπάθειες. Ο γηπεδούχος Φοίνικας / Ζήρια πλησίασε να πάρει τη νίκη στο φινάλε σε δυο περιπτώσεις, αλλά στο 85΄ με κεφαλιά ο Αναστόπουλος και στο 89΄ με σουτ ο Γλωσίδης σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας του Δαβουρλή.
Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Νικολάου, Έργκι, Ραυτόπουλος, Καρέλης, Γλωσίδης, Αναστόπουλος, Ψυχογιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Κορδοτός (86΄ Χριστόπουλος), Καραπάνος (65΄ Παρίσης (89΄ Κωνσταντινόπουλος).

ΑΕ Αιγίου – Αργυρά 3-2

Η ΑΕ Αιγίου πλήρωσε την υποτίμηση του αντιπάλου και την αδράνεια στα γκολ της Αργυράς που προήλθαν από δυο κόρνερ στο 24΄ και 29΄ με τους Κουκή και Κολοκούση να σημειώνουν το 0-1 και 0-2 αντίστοιχα. Στο β΄ ημίχρονο η ΑΕ Αιγίου ισορρόπησε το παιχνίδι και με πολύ καλή φυσική κατάσταση έδειξε ότι είναι ζήτημα χρόνου το γκολ, το οποίο άργησε χαρακτηριστικά όταν ο Μαραυγάκης μείωνε σε 1-2 με πέναλτι στο 78΄.
Στα τελευταία λεπτά υπήρξε ρίσκο από πλευράς γηπεδούχων, αφού ήσαν πίσω στο σκορ. Στο 81΄ ο Α. Αϊντίν ισοφάρισε 2-2 από πάσα του Κόλα που έπαιζε προωθημένος.
Η ολική ανατροπή ήρθε στο 85΄ με τον Κόλα να σημειώνει το τελικό 3-2.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Γκιζέλης (84΄ Μεντζελόπουλος), Μαραυγάκης, Κόλα, Χρυσανθόπουλος, Ε. Αϊντίν, Π. Δημόπουλος (90΄ Κουφόπουλος), Γκραικιώτης, Σανδραβέλης (46΄ Αλεξόπουλος (90΄ Ιατρόπουλος), Α. Αϊντίν, Μπούζι (29΄ Τζιαντομένικο).

Ζαβλάνι – Φλόγα Ροδιάς 4-1

Με το εύστοχο πέναλτι του Καρπάνου από το 12΄ προηγήθηκε στο α΄ ημίχρονο το Ζαβλάνι, που διπλασίασε το σκορ στο 49΄ 2-0 με τον Κούντα.
Η Φλόγα επέστρεψε στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2 με τον Παπακωνσταντίνου στο 69΄.
Με ένα ακόμα πέναλτι αυτή τη φορά με εκτελεστή τον Κούντα, το Ζαβλάνι πήγε την διαφορά στα δυο γκολ, 3-1 στο 79΄.

Το τελικό 4-1 για τους γηπεδούχους έγινε στο 86΄ με τον Κωστόπουλο.

Φλόγα: Χριστοδουλόπουλος, Ανθ. Λιακόπουλος, Αλεξόπουλος, Π. Λιακόπουλος (78΄ Γ. Κατσαούνης), Σπανός, Αναστασόπουλος (46΄ Γεωργίου), Γ. Χριστόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Π. Κατσαούνης, Μαραγκός (60΄ Θεοδωρόπουλος), Ψηλός (38΄ Μπαντούνας).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr