background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ξέφυγε πάλι η Θύελλα Αιγίου 2-1 τον Αχιλλέα Καμαρών

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ 1-0 ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ / ΖΗΡΙΑ

Ο ισχυρός άνεμος στο γήπεδο Πλαστήρα κυρίως εμπόδισε και σπανίως ευνόησε τις κινήσεις των ομάδων Θύελλας και Αχιλλέα.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη 2-1 στο 79΄ με το απ’ ευθείας κόρνερ του Νικολάου και αύξησαν την διαφορά στους 5 βαθμούς από τα Καλάβρυτα.

n Τα Καλάβρυτα που γνώρισαν δυσάρεστη ήττα 1-4 στην Αγυιά από τον Δαβουρλή, με την ομάδα του Κωστή Βλάχου να είναι μακριά από το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο.

n Στο Ρίο ο Αετός δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το ευρύ 4-0 σε βάρος του Αστέρα και να διατηρηθεί έτσι στην 3η θέση.

n Στην πρώτη 4άδα βρέθηκε τώρα και η ΑΕ Αρόης, επικρατώντας με σκορ 3-0 της Φλόγας με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο α΄ ημίχρονο.΄

n Στην έκπληξη της αγωνιστικής ο Ηρακλής Πατρών έχασε 1-2 από το Ζαβλάνι, μειώνοντας καθυστερημένα με τον Βίτσιο στο 84΄. Αυτή η ήττα έθεσε εκτός 5άδας τον Ηρακλή, που δικαιολογήθηκε για τις απουσίες που είχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

n Ακόμα μια επιτυχία για την ΑΕ Αιγίου που πέρασε νικηφόρα 1-0 από το γήπεδο των Καμαρών απέναντι στον Φοίνικα / Ζήρια. Η ομάδα του Λεωνίδα Σκαρτσίλα περπατά με ένα αήττητο σερί 6 αγωνιστικών στο οποίο είχε 5 νίκες και μια ισοπαλία που μεταφράζονται σε 16 βαθμούς!!!

n Αναβλήθηκε το παιχνίδι Αργυρά – Α. Καστρίτσι αφού ο αριθμός των διαιτητών δεν στάθηκε ικανός για να καλύψει και αυτή τη συνάντηση.

Θύελλα Αιγίου – Αχιλλέας Καμαρών 2-1

Προηγήθηκε νωρίς η πρωτοπόρος Θύελλα Αιγίου κόντρα στον Αχιλλέα με το όμορφο γκολ του Τιμοθέου στο 6΄ με σουτ εκτός περιοχής. Το προβάδισμα των γηπεδούχων στο «Πλαστήρα» διατηρήθηκε μέχρι το 24΄ όταν ο Κανάγιας έφερε το παιχνίδι στα ίσα από την ασίστ του Ασημακόπουλου.
Η Θύελλα κινήθηκε μεθοδικά για να επανακτήσει το προβάδισμα και αυτό έγινε στο 79΄ από το απ’ ευθείας κόρνερ του Νικολάου.
Θύελλα: Γκανατσούλας, Αθανασίου, Ράμμος (Σπ. Θεοφανόπουλος), Μαρδάς, Νικολακόπουλος (46΄ Μακρυγιαννάκης), Αποστολόπουλος (46΄ Π. Διαμαντόπουλος), Σωτηρόπουλος (75΄ Κ. Θεοφανόπουλος), Γκοτσόπουλος, Τιμοθέου (75΄ Β. Θεοφανόπουλος), Ν. Διαμαντόπουλος, Νικολάου.

Αχιλλέας: Γκόντας, Μπούρδος, Χύσα, Ντακούλιας, Ασημακόπουλος, Φίλιας (90΄ Σακκάς), Πέτσι, Μούκας, Μπλάτα, Κανάγιας, Νικολακόπουλος (85΄ Ρόζος).

Δαβουρλής – Καλάβρυτα 4-1

Άλλαξε πρόσωπο λόγω καρναβαλιού η ΑΕ Καλαβρύτων και με την μάσκα της «μετριότητας» γνώρισε στην Αγυιά την ήττα 1-4 από τον Δαβουρλή.
Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί 1-0 στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου με τον Πρέντζα.
Τα Καλάβρυτα επέστρεψαν στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας 1-1 με τον Ασπρούκο, αλλά στη συνέχεια με τραγικά αμυντικά λάθη δέχτηκαν τρία γκολ από τον Δαβουρλή, που με σκόρερς τους Γασπαρινάτο, Ανδρεοσόπουλο και Ανδρικόπουλο, δημιούργησαν το υπέρ τους 4-1 και την πολύτιμη νίκη τους.

Καλάβρυτα: Λέσης, Σαλάι (80΄ Μπαχάς), Ντολάνι, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Αλεξόπουλος (75΄ Στ. Τσαβαλάς), Μητρόπουλος, Καυγάς, Καλαμαράς, Κουτρουμάνης (65΄ Ρετζίνο), Απρούκος.

Αετός Ρίου – Αστέρας Τέμενης 4-0

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο γηπεδούχος Αετός ήταν καλύτερος στο γήπεδο του Ρίου και ανέβασε το …κοντέρ στο 4-0.
Ο Αστέρας είχε δυο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών στο α΄ μέρος, στο οποίο σκόραρε για το 1-0 στο 7΄ ο Βενιζέλος και στο 30΄ ο Ιντζές για το 2-0.
Δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη, διάστημα στο οποίο ο Μ. Ζαφειρόπουλος διαμόρφωσε το 3-0 στο 51΄ και ο Σούλι το τελικό 4-0 στο 77΄.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Ξενόφως (33΄ Χαρδαλούπας), Ρότσκας, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς, Κουτρουμπίνας (40΄ λ.τ. Μαυρούλιας), Γκιόκα, Γιαννόπουλος, Δαλιάνης, Νικολακόπουλος.

Φοίνικας / Ζήρια – ΑΕ Αιγίου 0-1

Το γκολ του Αλεξόπουλου από το 5΄ ύστερα από την πάσα του Εριόλ Αϊντίν, παρέμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα στο γήπεδο των Καμαρών, προσφέροντας στην ΑΕ Αιγίου μια σπουδαία βαθμολογικά νίκη.

Αρκετές φάσεις στις δυο εστίες, οι περισσότερες για τους φιλοξενούμενους, που συνεχίζουν την αγωνιστική και βαθμολογική τους άνοδο
Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Τσάκουλης, Έργκι, Ραυτόπουλος (71΄ Μιχαλόπουλος), Καρέλης, Νικολάου (63΄ Χριστόπουλος), Αναστόπουλος (63΄ Τζελάι), Ψυχογιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Κορδοτός (46΄ Αγγελάκης), Γλωσσίδης (88’ Κωνσταντινόπουλος).

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Γκιζέλης, Μαραυγάκης (86΄ Ιατρόπουλος), Τσέλιος, Χρυσανθόπουλος, Ε. Αϊντίν, Αλεξόπουλος, Π. Δημόπουλος, Σανδραβέλης (70΄ Τσούνης), Α. Αϊντίν (89΄ Χρονόπουλος), Μπούζι (86΄ Μεντζελόπουλος).

ΑΕ Αρόης – Φλόγα Ροδιάς 3-0

Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι για τους γηπεδούχους που είδαν τον κεντρικό αμυντικό Νίκο Μπόζμο να τραυματίζεται στον αστράγαλο και να ακολουθεί 20λεπτη διακοπή μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Δεν πήγαν καλά τα πράγματα για την φιλοξενούμενη Φλόγα που έχανε στο ημίχρονο 0-3.

Τα δυο γκολ από το πρώτο 10λεπτο για την ΑΕ Αρόης με τους Λόλη και Μάλλιαρη. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Γιαχάι τριπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, χωρίς να αλλάξει κάτι στη συνέχεια.

Φλόγα Ροδιάς: Χριστοδουλόπουλος, Μαραγκός, Θωμάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Γεωργίου, Αγγελόπουλος (57΄ Γρηγορόπουλος), Μπαντούνας, Π. Κατσαούνης, Γ. Χριστόπουλος, Λαουρδέκης (46΄ Ψηλός).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr