background img
banner
banner

“Έλαμψε” σε αγώνες κλειστού στίβου η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η ομάδα στίβου της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου έλαβε μέρος σε αγώνες Κλειστού Στίβου στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο γήπεδο ”Λαδόπουλου”. Οι κατηγορίες που έλαβαν μέρος ήταν από αθλητές/τριες 2014 έως και Ανδρών/Γυναικών και όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό βελτιώνοντας τα λάθη τους, διασκεδάζοντας όλοι μαζί με πολύ καλά αποτελέσματα και ατομικά ρεκόρ στις επιδόσεις τους.

Ανάμεσα σε 14 Αθλητικά Σωματεία που έλαβαν μέρος, η ομάδα του Αιγίου πήρε την πρώτη θέση στο μήκος με τον Θεοφανόπουλο Νικόλαο – Κ12, στα 60μ. ταχύτητας με την Σαμίκου Νικολίτσα – Κ14, στο μήκος επίσης την πρώτη θέση με τον Παρασκευά Μιχάλη – Κ14 , την τρίτη Θέση στα 50μ. ταχύτητας με τον Καραχάλιο Γιώργο – Κ12, και την τρίτη θέση στα 60μ. ταχύτητας με την Μόσχου Μαρία! Συνολικά κατέκτησαν πέντε μετάλλια, τρία χρυσά και δύο χάλκινα. Επίσης και στους μεγαλύτερους αθλητές είχαμε ατομικά ρεκόρ στις ταχύτητες από όλους και πολύ καλά άλματα στο μήκος!!

“Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/τριές μας!! Όλοι στην ομάδα είμαστε δίπλα σας προσπαθώντας για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στους Διοργανωτές των Αγώνων για την άψογη οργάνωση!! Ευχαριστούμε τους γονείς που είναι μαζί μας και στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας!!” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το Δ.Σ. του συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr