background img
banner
banner

Σύσσωμος και δυνατός ο ΣΕΑΜ έκοψε την πίτα του στο «Ανέμελο»

Ύστερα από τρία χρόνια απουσίας λόγω covid, σήμανε επιτέλους το προηγούμενο Σάββατο η ευκαιρία, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος Δημήτρης Ντερντές: «να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί υγιείς, δυνατοί και γεμάτοι όρεξη για δουλειά».

Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος του «Συλλόγου Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μοτοσυκλεττών» Αιγιάλειας και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους χαρακτηριστικά είπε: «Ο κλάδος μας παρότι βάλλεται από δυο μεγάλες κρίσεις, που είναι η οικονομική, η covid και τώρα η ενεργειακή, προσπαθεί να βρει τα πατήματά του για να παραμείνει ζωντανός. Ο σύλλογός μας θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό για τους συναδέλφους αλλά και για τους πελάτες.»

Με μεγάλο κέφι συνεχίστηκε η γιορτή στο «Ανέμελο» παρουσία της εκλεκτής ορχήστρας, ενώ στην εκδήλωση της πίτας παρευρέθησαν:

Ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Στράτο Βαρδάκη Ο βουλευτής ΝΔ Αγγελος Τσιγκρής, ο Υφυπουργός Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Δημοτικός σύμβουλος Φάνης Ραμπαβίλας, ο διοικητής Αστυνομικής διεύθυνσης Αιγιάλειας Βασίλης Ροδόπουλος, ο προϊστάμενος του Υπουργείου Συγκοινωνιών Ανδρέας Μπακρόζης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Σαλμενίκου αντιπρόεδρος ΟΣΑ Θανάσης Μπαλτιμάς. Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Λουκάς από την τοπική ενορία της Αβύθου. Τυχερός ήταν ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος που κέρδισε το φλουρί και το δώρο που ήταν προσφορά από τον Δημήτρη Μωραϊτη εξοπλισμός συνεργείων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr