background img
banner
banner

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Απώλειες με τη λήξη του α΄ γύρου για Απόλλωνα και Άβυθο

Δεν ήταν και τόσο ευχάριστο το φινάλε του α΄ γύρου για τις δυο ομάδες της Αιγιάλειας που πρωταγωνιστούν στον 2ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας. Συγκεκριμένα δόθηκε η ευκαιρία σε Απόλλωνα (φωτο) και Άβυθο να μεγαλώσουν την…ψαλίδα από τις ομάδες που ακολουθούν δίχως όμως να την εκμεταλλευτούν. Ο μεν Απόλλων προηγήθηκε δυο φορές της Αυτόνομης στην Πάτρα για να δεχτεί στο φινάλε την ισοπαλία 2-2 στο 94΄, η δε Άβυθος στην τυπική έδρα της που είναι το γήπεδο Δημητρόπουλου, κυνηγούσε στο σκορ την Φλόγα Κ. Καστριτσίου που είχε προηγηθεί 2-0. Ο Μπιρμπίλης στο 79΄ μείωσε σε 1-2, χωρίς τελικά να ολοκληρωθεί επιτυχώς η προσπάθεια για την αποφυγή τουλάχιστον της ήττας. Το Σκεπαστό είχε ρεπό.

Πάλι στο προσκήνιο οι Πετεινοί

Με το επιβλητικό σκορ 7-3 επικράτησαν οι Πετεινοί της ΑΕΚ Πατρών και μετά τις αποτυχίες των πρωτοπόρων ομάδων της Αιγιάλειας, επέστρεψαν με αξιώσεις στην διεκδίκηση της κορυφής. Αντίθετα έδαφος έχασαν μετά τις ήττες τους η ΑΕΚ Π. και ο ΠΑΟΚ Π. που ηττήθηκε στην έδρα του από τον Αίαντα Π. 3-4.
Στο αδιάφορο βαθμογικά παιχνίδι: Φοίνικας Αγυιάς – Ψηλαλώνια 3-1.

Ετοιμάζεται να μπει στο κόλπο και η Φλόγα Κ. Καστριτσίου

Με πέντε παιχνίδια λιγότερα και με καλά αποτελέσματα, η Φλόγα Κ.Κ. μπορεί να πλησιάσει και να απειλήσει την κορυφή. Αυτή την στιγμή έχει 5 βαθμούς από τους οποίους οι 4 είναι από τις ομάδες της περιοχής μας, αφού είχε φέρει ισοπαλία στην Ροδιά 1-1 με τον Απόλλωνα και την περασμένη Κυριακή επικράτησε 2-1 της Αβύθου στο γήπεδο Δημητρόπουλου. Σημάδια ότι υπάρχουν αγωνιστικές δυνατότητες στην ομάδα της Φλόγας, που θα παίξει ένα από τα παιχνίδια της που εκκρεμούν αύριο στην Αγυιά, υποδεχόμενη τα Ψηλαλώνια.

Η 11η Αγωνιστική

Αυτόνομη-Απόλλων 2-2 54΄ Κύριος, 94΄ Λιαρομάτης – 20΄ Χ. Μαρής, 67΄ Γ. Μαρής
Άβυθος -Φλόγα Κ, Κ. 1-2 79΄ Μπιρμπίλης – 22΄ Αγγ. Κουτσουμπελίτης, 33΄ Χάϊδας
Πετεινοί-Α.Ε.Κ. Π. 7-3 1΄ 13΄ 23΄ Πυλαρινός, 46΄ Σγούρας, 52΄ 67΄ 75΄ Ξηροκώστας – 18΄ αυτ. Λαμπρινάκος, 29΄ Καρακώστας, 60΄ Τσελίκας
Π.Α.Ο.Κ. Π-Αίας Π. 3-4 26 πεν. Βάρδας, 64΄ 75 Γεροντίδης – 31΄ 72΄ Τσιάκαλος, 36΄ Μητρόπουλος, 56΄ αυτ. Διδάχος
Φοίνικας –Ψηλαλώνια 3-1 68΄ Ανδρεόπουλος, 85΄ 94΄ Γεωργίου – 5΄ Σολωμός
Ρεπό: Σκεπαστό


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr