background img
banner
banner

Κοπή πίτας με στόχους για το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας

TO ΠΣΕΚ ΠΡΑΤΤΕΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Με τους στόχους για τη νέα χρονιά να είναι ακόμα μεγαλύτεροι στον τομέα της Έρευνας και της Καινοτομίας για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδος, το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Οργάνου, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης, ο πρόεδρος του ΠΣΕΚ Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, η Προϊσταμένη της ΕΥΔΕΠ/ΠΔΕ Ιωάννα Φαναριώτου, στελέχη της ΕΥΔΕΠ και αρκετά μέλη του Οργάνου.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ένας μικρός απολογισμός των δράσεων ενώ συζητήθηκε και η πρωτοβουλία δημιουργίας του Ερευνητικού Κέντρου στη Δυτική Ελλάδα, το οποίο αναμένεται να δώσει νέα «πνοή» στην Περιφέρεια.

«Το ΠΣΕΚ είναι ένα όργανο που, πλέον δεν υπάρχει μόνο, αλλά πράττει έργο. Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας μέχρι και σήμερα συνεδριάζουμε καταλήγοντας σε ρεαλιστικούς στόχους και προχωράμε βήμα-βήμα με σκοπό την τεχνολογική ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδος, την ενίσχυση νέων προϊόντων και υπηρεσιών και την επίλυση προβλημάτων της κοινωνίας», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr