background img
banner
banner

Και πάλι με… το όπλο στο χέρι ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος

ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ

Ως μία τραγική κατάσταση που διεγείρει την συνείδησή του και τον εξαναγκάζει να διακόψει τη σιωπή του, να πάρει… το όπλο του και να ρίξει και πάλι βολές στον αέρα, μήπως και ξυπνήσουν οι αρμόδιοι, χαρακτηρίζει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος τη στάση μερικών εκκλησιαστικών ηγετών που υπηρετούν τον πλανήτη!
Στο εκκλησιαστικό απόσπασμα αυτή τη φορά, τοποθετεί τον Μητροπολίτη Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο. Όπως λέει, ΄΄την αφορμήν μας έδωσε η είδησις, ότι ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ισοπέδωσε την Πάναγνον Μητέρα του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού με την αμαρτωλή γυναίκα, η οποία κυοφορεί βρέφος εις την κοιλίαν της και προβαίνει εις ΕΚΤΡΩΣΙΝ του κυοφορουμένου βρέφους!΄΄.

Ο Μητροπολίτης Αμερικής σε δήλωσή του, είπε: ΄΄Επιβεβαιώνουμε επίσης τον σεβασμό μας για την αυτονομία των γυναικών. Είναι αυτοί που γεννούν ζωή στον κόσμο. Με την ενανθρώπηση Του ο Κύριος, Θεός και Σωτήρας μας Ιησούς Χριστός προσέλαβε την αν-θρώπινη φύση, μέσω της σύλληψης Του στην κοιλιά της Παρθένου Μαρίας. Επέλεξε ε-λεύθερα να Τον φέρει στον κόσμο και ο Θεός σεβάστηκε την ελευθερία της…΄΄.

Αφού παραθέτει σχόλια του διαδικτύου για την παραπάνω δήλωση, ο Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος καλεί τους πιστούς να ξυπνήσουν από τον λήθαργο της θρησκευτικής αδιαφορίας, κάνοντας λόγο για «Διαφθορά, ακρίβεια και εύνοια σε ισχυρούς και πλουσίους, Διεφθαρμένοι εναντίον ανικάνων! Διαφθορά και ανικανότης…». Παράλληλα κατηγορεί τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο ότι πετά στον… κάλαθο των αχρήστων τις αναφορές του…


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr