background img
banner
banner

Επαφές Γ. Μπέσκου για την κατασκευή της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου

ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα πλέον, Γιώργος Μπέσκος, μεταφέρει αίτημα της Αιγιάλειας στον αρμόδιο φορέα για την ικανοποίησή του, αρκετά από τα οποία έχουν γίνει πράξη προς όφελος της κοινωνίας. Αυτή τη φορά, ασκεί πιέσεις για την κατασκευή της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου Αιγίου, αναμένοντας μάλιστα να κριθεί το αίτημά του για χρηματοδότηση, μετά το Πάσχα.

Ειδικότερα, ο κ. Μπέσκος σε ερώτημα και επαφές που είχε με την ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές) για τη δυνατότητα χρηματοδότησης και ανακατασκευής της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου Αιγίου, σημείο αναφοράς για τους μαθητές και τις εκδηλώσεις τους για πάρα πολλά χρόνια, ενημερώθηκε ότι θα εξετασθεί στο πλαίσιο ενός χρηματοδοτικού προγράμματος για γυμναστήρια που είναι υπό εξέλιξη σε άλλες περιοχές της χώρας, η διευθέτηση του οποίου θα κριθεί μετά το Πάσχα.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, επισημαίνει: ΄΄Τις επόμενες ημέρες θα έχω επικοινωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΚΤΥΠ όπου θα προσκομίσω έγγραφα και τοπογραφικά του σχολικού συγκροτήματος προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα και της αγαπημένης μας αίθουσας για πάρα πολλούς από εμάς να ανακατασκευάσει. Έργο υποδομής για όλους τους μαθητές. Ευχαριστώ τον κ. Επαμεινώνδα Δούλο για την άμεση συνδρομή του στη συλλογή των εγγράφων και τοπογραφικών. Τιμά τη θέση του και πάντα μεθοδικός και οργανωτικός. Ευχαριστώ ιδιαίτερα και τις ΚΤΥΠ για το ενδιαφέρον τους στο συγκεκριμένο ζήτημα΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr