background img
banner
banner

Με δριμύ κρύο και τρεις απουσίες η προπόνηση του Παναιγιαλείου στο Στάδιο

Στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου μεταφέρθηκε η προπόνηση  της Τετάρτης, αφού οι προηγούμενες της τρέχουσας εβδομάδας είχαν πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τέμενης.
Σε ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκρασία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου στα Προσφυγικά με τον Απόλλωνα και με απουσίες που περισσότερο είχαν να κάνουν με τις καιρικές συνθήκες.

Ο Μιχάλης Σπανός απέφυγε να επιστρέψει στις προπονήσεις ύστερα από την ίωση που πολύ τον ταλαιπώρησε, ενώ πυρετό ανέβασε και ο Τσεκούρας που φυσικά απουσίαζε.
Ακόμα δεν προπονήθηκε ο Γιώργος Ροδόπουλος, που ενοχλείται από τράβηγμα και απέφυγε να πάρει μέρος στην προπόνηση για να γλιτώσει τα χειρότερα.

Στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου θα πραγματοποιηθεί και η αυριανή προπόνηση, με τον Θόδωρο Ανδριόπουλο να θέλει να έχει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας όλο το έμψυχο δυναμικό στην διάθεσή του.

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου μελετά τον αντίπαλο του Σαββάτου και θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις στην προπόνηση της Παρασκευής.

Περιμένουν την ευκαιρία στον Παναιγιάλειο για την επιστροφή στην πρωτιά

Όσο κι αν η επικέντρωση του Παναιγιάλειου είναι στο δικό του εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα, εν τούτοις δεν μένει κανείς αδιάφορος από το μελανόλευκο στρατόπεδο για τα αποτελέσματα που θα φέρουν Άρης Π., Κεραυνός αλλά και ο Εθνικός Π. που πλησιάζει επικίνδυνα.

Ο Αρης υποδέχεται τη Νίκη Προαστείου, που είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο, αφού η νεανική ομάδα του Νίκου Πατρώνη μπορεί να επηρεαστεί από κάποια πράγματα.

Ο Κεραυνός φιλοξενείται στα Ζαρουχλέικα από τον Ατρόμητο Π. που βρέθηκε ξαφνικά στην ζώνη κινδύνου και ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει.

Ο Εθνικός Π. θα παίξει στο γήπεδο Αγυιάς με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα, που δίνει τη δική του μάχη για να αποφύγει τουλάχιστον την τελευταία θέση.

Δύσκολο να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις 4 σωματεία

Ψαθόπυργος, Πάτρα 2005, Πανιώνιος / Αχιλλέας και Απόλλων Εγλυκάδας, στα μέχρι τώρα παιχνίδια κινούνται με μια …ταχύτητα μικρότερη σε σχέση με τα υπόλοιπα σωματεία. Αν στον β΄ γύρο παρουσιάσουν ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά, πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό και τα μπαράζ παραμονής στην Α΄ κατηγορία.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr