background img
banner
banner

Λ. Σκαρτσίλας: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ

Αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια με τρεις νίκες και μια ισοπαλία η ΑΕ Αιγίου, συγκέντρωσε 10 μαζεμένους βαθμούς που την «ξέθαψαν» από την επικίνδυνη ζώνη. Εκεί όπου κατοικοέδρευε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Φυσικά αυτό πέρα από την αγωνιστική ανάταση, άλλαξε πολλά στα υπέρ και τα συμφέροντα του Αιγιώτικου σωματείου, που κοιτάζει με άλλη αισιοδοξία και οπτικό πρίσμα τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το protionline.gr φιλοξενεί σήμερα τις απόψεις και τα λεγόμενα του προπονητή Λεωνίδα Σκαρτσίλα, στο πρόσωπο του οποίου η διοίκηση τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Κάτι που τόνιζε και τότε που η ΑΕ Αιγίου παρέμενε κολλημένη στον …πάτο της βαθμολογίας.

Ο πρώην μελανόλευκος άσος, αφοσιωμένος πλέον σε έναν διαφορετικό ρόλο αυτόν του προπονητή, προσπαθεί και θέλει να έχει επιτυχίες από το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Αιγίου και κάνει αναφορά στην ομάδα του, στο πρωτάθλημα και σε κάποιες πιθανότητες που μπορεί να προκύψουν στις πρώτες και τις τελευταίες θέσεις του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

Κάτι φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο στην ΑΕ Αιγίου;
Από το καλοκαίρι έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα της Α.Ε Αιγίου. Η διοίκηση με τις κινήσεις της, όπως και η συνεργασία με την ακαδημία Βασίλειου την μεγαλύτερη στην πόλη μας έχει χαράξει καινούργια φιλοσοφία και δείχνει το δρόμο προς το υγιές μέλλον!

Καταφέρατε να ξεφύγετε από τη ζώνη κινδύνου τι είναι στο χέρι σας να κάνετε για να αποφύγετε τυχόν οπισθοδρόμηση;
Ήταν θέμα χρόνου να ξεφύγουμε, όταν δουλεύεις σωστά και καλά, αυτό θα βγει μέσα στο γήπεδο. Ο σκοπός μας είναι να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο! Η ομάδα μας βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο σε ότι αφορά την κουλτούρα την φιλοσοφία για την διαχείριση στο αγωνιστικό κομμάτι. Δίνουμε έμφαση στα νέα παιδιά ώστε να έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν κάτω από ιδανικές συνθήκες και όσο ποιο επαγγελματικές γίνεται! Αυτό φαίνεται και στον μικρό μέσω όρο ηλικίας που εμφανίζεται στο ρόστερ της ομάδας, η άψογη συνεργασία με τους προπονητές της Κ14 και Κ16 πιστοποιεί και έμπρακτα το εγχείρημα μας, από το πρώτο κι όλας εξάμηνο δέκα παιδιά 15-16 χρόνων και τέσσερα 14-15 με πολλά από αυτά να αγωνίζονται και στην βασική ενδεκάδα της πρώτης ομάδας!

Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να αποφύγουμε υποβιβασμό από ομάδα της Αιγιάλειας, ποια η πρόβλεψή σας για την ουρά της βαθμολογίας;
Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο και ως την τελευταία αγωνιστική πολλά μπορούν να ανατραπούν. Οποία ομάδα δουλεύει ποιο σκληρά στις προπονήσεις έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μην κινδυνεύσει. Εκτίμηση μου ότι η ομάδα του Αχιλλέα Καμαρών και λόγω ότι ενισχύθηκε. στον δεύτερο γύρο θα εμφανιστεί πολύ ποιο δυνατή. Εύχομαι όλες οι ομάδες της περιοχής μας στο τέλος να τα καταφέρουν.

Ξεχωρίζεται κάποιες ομάδες που θα δυσκολέψουν το έργο σας;
Νομίζω ότι το παιχνίδι με την ομάδα των Καλαβρύτων εκτός έδρας έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας! Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα το καθένα ξεχωριστά, για τους δικούς τους λόγους. Φυσικά όλα εξαρτώνται από εμάς, εάν εμείς είμαστε έτσι όπως πρέπει νομίζω έχουμε καλές πιθανότητες!

Θύελλα Αιγίου ή Α.Ε Καλαβρύτων θα κερδίσει την πρώτη θέση;
Μια από τις δυο ομάδες από ότι φαίνεται θα τερματίσει πρώτη δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος άλλος να την διεκδικήσει. Προβάδισμα θα ‘χει αυτή ομάδα η οποία θα εμφανίσει λιγότερο άγχος, και σταθερότητα στην απόδοση της. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι οδεύοντας προς το τέλος λιγοστεύουν τα παιχνίδια και όταν κάνεις πρωταθλητισμό, αναπόφευκτα αυτό μπορεί να σε επηρεάσει!.Καλό δεύτερο γύρο χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες, και εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα στην συνέχεια δίκαιο και επί ίσοις όροις για όλους!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr