background img
banner
banner

Απέκτησαν “συγκάτοικο” στην κορυφή οι Λύκαινες Αιγιαλείας

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΤΡΩΝ

Πρώτη απώλεια βαθμών στην έδρα τους για τις Λύκαινες που παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στον Παναιτωλικό στο γήπεδο Νικολάου Πλαστήρα για την 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. Παρέμειναν ωστόσο στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη Πατρών που επικράτησε με 3-1 στην έδρα του της ουραγού ομάδας των Πριγκίπων.

Η ομάδα της Αιγιάλειας προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με μακρινό σουτ της Αναγνωστοπούλου που αιφνιδίασε την αντίπαλο τερματοφύλακα, σε ένα διάστημα που οι φιλοξενούμενες ήταν καλύτερες και η Λιακοπούλου πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις.

Η ισοφάριση για τον Παναιτωλικό ήρθε στο 86΄ με την Σιαπλαούρα, κόντρα στη ροή του αγώνα καθώς στην επανάληψη οι Λύκαινες ανέβασαν την απόδοσή τους και έχασαν ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.

Λύκαινες (Τρίψας): Λιακοπούλου, Δ. Νικολάου, Χ. Νικολάου, Τζουμάκα, Βαγενά (Μήτση), Αναγνωστοπούλου, Παπαδοπούλου, Έρδα, Λαλιώτη, Καραπατη, Κοντογιάννη
Παναιτωλικός (Ρήγας): Βασιλείου, Σιορίκη, Αντωνόπουλου, Κικίδη, Καραπάνου, Σαμψώνα, Ασημάκη, Κ. Παπαδημητρίου, Σιαπλαούρα, Φεγγούλη (Κολοβού), Μόσιου.

Στους σχολικούς αγώνες το 1ο ΓΕΛ Αιγίου

Ιστορία έγραψαν τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Αιγίου καθώς για πρώτη φορά στους σχολικούς αγώνες “κατέβηκε” τμήμα Ποδοσφαίρου Κοριτσιών από το Δήμο Αιγιάλειας.
Στην ομάδα συμμετείχαν και παίκτριες της ομάδας των Λύκαινων, μαθήτριες του σχολείου.

“Μπράβο στα κορίτσια που το διεκδίκησαν, μπράβο και στους υπεύθυνους του σχολείου τους που αφουγκράστηκαν την επιθυμία τους και τα βοήθησαν στην προσπάθειά τους” αναφέρεται σε ανάρτηση της διοίκησης των Λύκων Αιγιάλειας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook.

Η βαθμολογία 

Λύκαινες 8
Άρης Π. 8
Άγιος Δημήτριος 5
Παναιτωλικός 5
Δόξα 3
Πρίγκηπες 0

Η επόμενη αγωνιστική (19/2)
Πρίγκιπες – Δόξα
Παναιτωλικός – Άρης
Άγ. Δημήτριος – Λύκαινες


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr