background img
banner
banner

Τεράστια ανταπόκριση στο κάλεσμα της Τέμενης | ΦΩΤΟ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΖΙ

Άκρως επιτυχημένη, κρίνεται η εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης “Η Ένωση” και με την απόλυτη στήριξη τριών ακόμα φορέων του χωριού. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φλεβάρη, προσφέροντας όμορφες στιγμές στους απανταχού φίλους των Συλλόγων. Ήταν μια δράση που ουσιαστικά αποτελεί την συνέχεια μιας σειράς από άλλες δραστηριότητες, τις οποίες τελεί συνεχώς ο αεικίνητος Σύλλογος του χωριού και οι υπόλοιποι φορείς. Η πρωτοχρονιάτικη πίτα, ήταν… τέσσερις διαφορετικές πίτες! Τα 350 και πλέον άτομα που βρέθηκαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, αυτό ακριβώς επικύρωσαν, με κάθε πανηγυρικό τρόπο! Ήταν ουσιαστικά μία συνδιοργάνωση του “Πολιτιστικού Συλλόγου Η Ένωση”, της Τοπικής Κοινότητας, αλλά και των δύο αθλητικών σωματείων της περιοχής, του Αστέρα Τέμενης του Τμήματος Μπάσκετ και του Αστέρα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου (και του εφηβικού τμήματος).

Η όμορφη γιορτή ξεκίνησε στις 8 ακριβώς το βράδυ και τελείωσε στις… 4 το πρωί (!) με τους τελευταίους που είχαν απομείνει να χορεύουν με μία ασταμάτητα τρελή διάθεση, αφομοιώνοντας κυριολεκτικά με θετικό πρόσημο την επιτυχία της βραδιάς.

Τα Δ.Σ. των τεσσάρων συλλόγων της προχθεσινής συνδιοργάνωσης, ήταν σε μεγάλα κέφια από την αρχή της εκδήλωσης.
Οι διοργανωτές, είχαν φροντίσει το νερό και τα αναψυκτικά να είναι εντελώς δωρεάν και σε αφθονία προς τους προσκεκλημένους, ενώ υπήρχε η δυνατότητα να έχει οποίος επιθυμούσε, σουβλάκια, μπύρες και κρασί. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλέξης Σωτηρόπουλος, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δημήτρης Μακρής, αλλά και οι πρόεδροι των Συλλόγων του Ποδοσφαιρικού Τμήματος και του Τμήματος Μπάσκετ της περιοχής, του Αστέρα Τεμένης. Φιλικούς χαιρετισμούς και ευχές για μια εποικοδομητική σεζόν, απηύθυναν οι βουλευτές Αχαΐας, ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος, καθώς και οι εκπρόσωποι σωματείων και ανθρώπων της αντιπολίτευσης.

Ποιοί παρέστησαν

Στην εκδήλωση παρέστησαν, οι βουλευτές Αχαΐας της Ν.Δ. Χριστίνα Αλεξοπούλου και Άγγελος Τσιγκρής, ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη Άρης Πατσόπουλος, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Στράτος Βαρδάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γούτος, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βασιλική Ψυχράμη, καθώς και οι Δημήτρης Μπουνιάς, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Πάνος Γιαννούλης, Σπύρος Οικονομόπουλος, Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Νίκος Μιχαλόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος, Κώστας Σωτηρόπουλος, δεκάδες πρόεδροι σωματείων και όμορων συλλόγων του δήμου, καθώς και προσωπικότητες του πολιτιστικού και κοινωνικού βίου του τόπου.

Αλ. Σωτηρόπουλος: «Έχουμε όραμα, αγάπη και θέληση για αυτό που κάνουμε»

“Το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει μεγάλες βλέψεις και ακόμα πιο πολλές ιδέες. Οι επόμενες δράσεις θα μας προχωρήσουν ακόμα πιο μπροστά, στο μέλλον. Θέλουμε να φτάσουμε το χωριό, εκεί που πραγματικά του αξίζει, στα ψηλότερα “σκαλοπάτια” της κοινωνικής αξίας της ευρύτερης περιοχής” ήταν τα λόγια του προέδρου κ. Σωτηρόπουλου, απευθυνόμενου στο πλήθος κόσμου της αίθουσας του κτιρίου. Ικανοποιημένος από την καθολική προσέλευση κόσμου, ο πρόεδρος κατέληξε να πει, καταχειροκροτούμενος: “Αποτελούμαστε από ανθρώπους νεαρής ηλικίας που έχουν όλοι όραμα, αγάπη και θέληση για αυτό που κάνουν. Δημιουργούμε με γνώμονα το συμφέρον και την ανάδειξη του τόπου μας, που υπεραγαπάμε. Αυτό ξέρουμε και θέλουμε να κάνουμε και θα το πράττουμε συνεχώς και με κάθε ευρηματικό τρόπο!”.

Τέλος να σημειωθεί ότι, το κέφι παρέμεινε αμείωτο, ενώ στα “πηγαδάκια” που είχαν στηθεί στα διάφορα τραπέζια, υπήρξε αρκετό θετικό “κουτσομπολιό” και κους-κους, με πολλές “χρωματικές αποχρώσεις”.

Η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε άψογη από κάθε άποψη και ο κόσμος έδειξε να περνά πολύ όμορφα. Η επόμενη άμεση δράση, είναι η επανασύσταση της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου, η οποία δεν είναι εν ενεργεία εδώ και πολλά χρόνια, ενώ επίσης δρομολογούνται διάφορες άλλες πρωτότυπες δράσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr