background img
banner
banner

Η Αποκεντρωμένη… έριξε άκυρο

ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ COVID

Ακυρωτική ήταν η απόφαση του ελεγκτικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας σχετικά με την αποδοχή της παρέκτασης της αρμοδιότητας του Πρωτοδικείου Αθηνών να εκδικάσει την αγωγή και τα ασφαλιστικά μέτρα των είκοσι συμβασιούχων covid του δήμου Αιγιαλείας, που διεκδικούν την επιστροφή τους στην εργασία τους στον δήμο.

Όπως ανέφερε στo protionline.gr ο νομικός σύμβουλος του δήμου Γιώργος Μπέσκος, ΄΄η απόφαση ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση που διενήργησε τον αυτεπάγγελτο έλεγχο νομιμότητας, διότι αντιβαίνει τις διατάξεις του Συντάγματος και της νομοθεσίας΄΄. Πρακτικά, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αυτό σημαίνει ότι αρμόδια να αποφασίσουν είναι τα δικαστήρια του Αιγίου και όχι των Αθηνών.

Για την… ιστορία, υπέρ της απόφασης που είχε ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 28 Νοεμβρίου, είχαν ψηφίσει, η παράταξη του δημάρχου, οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Παπακωνσταντινόπουλου και της κ. Ψυχράμη και κατά οι σύμβουλοι της παράταξης Γούτου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γκίκας και ο Παναγιώτης Μαρινόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr