background img
banner
banner

Όμορφη Τσικονοπέμπτη στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.

ΜΕ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης για γιορτή, χορό και φαγητό. Οι εκπαιδευόμενοι με τους συγγενείς και τους φίλους τους χόρτασαν λιχουδιές, χορό και τραγούδια!

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάνος Γεωργόπουλος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Στράτος Βαρδάκης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Μπέσκος, ο δημοτικός σύμβουλος ιατρός Παναγιώτης Παπακωνσταντινόπουλος, ο κοινοτικός Σύμβουλος Σωκράτης Μαυρίδης και ο γραμματέας της Τ.Ο. Ν.Δ. Γιάννης Μεντζελόπουλος.

Το Δ.Σ., σε δελτίο Τύπου, σημειώνει: ΄΄Οφείλει αρχικά να ευχαριστήσει τους χορηγούς που προσέφεραν κρέατα και τυριά: κρεοπωλείο “ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ”, κρεοπωλείο Αφοί ΤΣΙΝΟΥΚΑ, κρεοπωλείο ΛΙΝΑΡΔΟΣ, νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα ΜΠΑΪΝΕΤΑΣ, τα τυροκομικά προϊόντα Ιωάννη Γιδά και τον κ. Κων/νο Σιώμο. Επίσης την πρόεδρο του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου Τασία Τηλιγάδη και τους χορευτές και χορεύτριες για τους χορούς που παρουσίασαν μαζί με τα παιδιά του ΕΚΑΜΕ καθώς και για το κέφι που προσέφεραν. Τέλος τους γονείς των παιδιών για τα γλυκά και τις πίτες και φυσικά τους εθελοντές στο ψήσιμο Σπύρο Γεωργίου και Παναγιώτη Ρογκάλα. Εύχονται υγεία σε όλους και του χρόνου!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr