background img
banner
banner

Ανέβηκε στο β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος 3-1 τη Νίκη Προαστείου

Ο Παναιγιάλειος μπήκε δυνατά στο Δημοτικό Στάδιο για να καθαρίσει με την υπόθεση νίκη, όμως η ομάδα του Προαστείου ισοφάρισε στην αρχή 1-1 και έδειχνε επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις όταν ο Παναιγιάλειος πήρε και πάλι το προβάδισμα 2-1.   Άργησε το γκολ της λύτρωσης από τον Σκούτα στο 89΄.

Η πρώτη καλή φάση από τους μελανόλευκους ανήκει στον Λιάτο, ο οποίος πήρε την κεφαλιά από την σέντρα του Οικονόμου με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Δανιήλ.

Στο 15΄ ο Πατρώνης είχε σουτ λίγο έξω από τα δοκάρια του Αθανασόπουλου, προειδοποιώντας με αυτή την φάση τους κινδύνους που έκρυβαν οι αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων.

Μόνιμος σκόρερ ο Γκάτσης 1-0 στο 18΄ και η απάντηση από τον Πατρώνη 1-1  

Ο Γκάτσης για μια ακόμα φορά ήταν ο νικητής στην μάχη των «αιθέρων» και με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 από την σέντρα του Σκούτα.

Δεν είχε διάρκεια με φάσεις στην αντίπαλη περιοχή στη συνέχεια ο Παναιγιάλειος και σε κόντρα επίθεση η Νίκη έφτασε στην ισοφάριση. Ο αρκετά δραστήριος Τριανταφύλλου κέρδισε στην ταχύτητα τους αμυντικούς του Παναιγιάλειου και έβγαλε ασίστ αριστερά στον Πατρώνη, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον Αθανασόπουλο για το 1-1.

Γρήγορο γκολ 2-1 στο 48΄ ο Γκάτσης 

Πάλι ο Γκάτσης έλυσε το επιθετικό πρόβλημα του Παναιγιάλειου, σκοράροντας στο 48΄ 2-1 με κεφαλιά από την σέντρα του Μπούνα.

Αρκετά βελτιωμένος στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος ύστερα από το γκολ της ισοφάρισης της Νίκης, ήθελε να αποφύγει ανάλογες δυσάρεστες καταστάσεις.

Στο 57΄ ο Γκάτσης δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή στην παράλληλη σέντρα του Αρβανίτη.

Στο 66΄ χάθηκε σπουδαία διπλή ευκαιρία από τους Αρβανίτη και Γκάτση και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πατρώνης απείλησε την εστία του Αθανασόπουλου που απέκρουσε.

Δυνατά οι μελανόλευκοι για το 3-1 στο τελευταίο 10λεπτο  

Αποφασισμένος να τελειώσει με την υπόθεση νίκη ο Παναιγιάλειος, πίεσε ασφυκτικά την εστία του Προαστείου στα τελευταία λεπτά. Στο 80΄ σουτ του Λιάτου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δανιήλ. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μπούνας τετ α τετ στο 86΄ και στο 89΄ ήρθε ο Σκούτας να πάρει το ριμπάουντ από το φάουλ του Λιάτου που απέκρουσε ο Δανιήλ, στη συνέχεια το δοκάρι και με προβολή να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Χούσα (78΄ Τσεκούρας), Οικονόμου (89΄ Μαχαίρας), Μ. Σπανός, Κοτσόκολος, Αρβανίτης, Μπούνας, Α. Σπανός (52΄ Βλάχος), Σκούτας, Γκάτσης (78΄ Καραπιπέρης), Λιάτος (89΄ Παπαδόπουλος).

Νίκη Προαστείου: Δανιήλ, Σταματάκης, Καρασαββίδης, Πολύδωρος, Σοφιανόπουλος (62΄ Αντωνόπουλος), Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου, Ντζάνης (77΄ Τσεγγενές), Τζώρτζης, Θεοδωρακόπουλος (62΄ Φούντος), Πατρώνης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr