background img
banner
banner

Τη νίκη θέλουν στα Προσφυγικά Άρης Πατρών και Παναιγιάλειος για την πρωτιά στον όμιλο

Στο επίκεντρο της 21ης αγωνιστικής έχει από καιρό μπει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Αρη και τον Παναιγιάλειο. Κι αν ο γηπεδούχος Αρης μπορεί να βολεύεται και με την ισοπαλία, για τον Παναιγιάλειο είναι μονόδρομος η νίκη, αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να περάσει στην πρώτη θέση ώστε να αντιμετωπίσει την 2η ομάδα του 2ου ομίλου αντί για την πρώτη και με διαφορά Θύελλα Πατρών.

Σε συναγερμό οι προπονητές Θανάσης Παπουτσής και Θόδωρος Ανδριόπουλος, δηλώνουν ανοιχτά ότι θέλουν αποκλειστικά τη νίκη για λόγους βαθμολογικούς και γοήτρου.
Ετοιμάζουν ότι καλύτερο διαθέτει το «οπλοστάσιό» τους, προετοιμαζόμενοι παράλληλα αγωνιστικά και ψυχολογικά.
Στο πλαστικό της Αβύθου προπονήθηκε χθες ο Παναιγιάλειος με όλο το ρόστερ να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή Θόδωρου Ανδριόπουλου.
Στον Αρη δεν υπάρχει πρόβλημα απουσιών, αφού ο επιθετικός Γιάννης Σπανός ξεκίνησε τις προπονήσεις από την Τετάρτη, ύστερα από τον τραυματισμό που είχε στο τοιχείο των Προσφυγικών.

Ο διαιτητής Ανδριανός στο ντέρμπι των Προσφυγικών

Από τους καλύτερους ορισμούς ήταν ο διαιτητής Κώστας Ανδριανός για το μεγάλο παιχνίδι στα Προσφυγικά ανάμεσα στον Άρη Πατρών και τον Παναιγιάλειο. Βοηθοί του θα είναι οι: Κακαφώνης – Καρράς και ένα πολύ δύσκολο έργο περιμένει το διαιτητικό «τρίο» ύστερα από την σπουδαία βαθμολογική σημασία του αποτελέσματος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr