background img
banner
banner

Νίκες για Θύελλα και ΑΕΚ στην Β’ Κατηγορία

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ 3-2 ΤΟ Α. ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΓΩΝ – ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ PLAY OFF ΚΑΙ PLAY OUT

Η Θύελλα άνοιξε το σκορ στο Πλαστήρα με την ΑΕ Αιγίου στο 2΄, ολοκλήρωσε το ημίχρονο 2-0 και περίμενε την εξασφάλιση της διαφοράς που ήρθε με το 3-0 του Δ. Καραΐνδρου (έφτασε στα 15 γκολ) και το γκολ του Μυλωνά στο 86΄ που έβαλε το …κερασάκι στην τούρτα.

# Στα Καλάβρυτα η ΑΕΚ δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που είχε στην εστία της Φλόγας, ήρθε στο 76΄ ο Καυγάς να σουτάρει και να μπει το γκολ που έκρινε τη συνάντηση, αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο σώμα του Π. Λιακόπουλου.

# Καρδιοχτύπησε η ΑΕ Αρόης να πάρει τη νίκη 2-1 από την Αργυρά, σκοράροντας στο 91΄ με τον Θεοδωρόπουλο.

# Ο Ηρακλής Πατρών έχασε πέναλτι για να ισοφαρίσει τον Φοίνικα / Ζήρια, που με τη σειρά του δεν έκανε το 2-0 με τον Τέρπο, για να έρθει η ισοφάριση 1-1 στο 95΄ με τον Στεφανόπουλο.

# Ο Δαβουρλής πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας 1-1 με το γκολ του Μαραγκού στο 97΄, από τον Αετό Ρίου που είχε προηγηθεί στο 54΄ με τον Ν. Βορίση.

# Στην Τέμενη ο Αστέρας έβλεπε το Ζαβλάνι να προηγείται συνεχώς στο σκορ μέχρι το τελικό 3-3 και τον διαιτητή Κονιδάρη να μην δείχνει την άσπρη βούλα σε τρεις ανατροπές των επιθετικών του.

# Τα είχε όλα υπέρ του ο Αχιλλέας μετά το 2-0 και το αριθμητικό πλεονέκτημα από την αποβολή του Μπαλατή, χρειάστηκαν οι καθυστερήσεις για να επικρατήσει 3-2 στο Ρίο απέναντι στο Α. Καστρίτσι, στην πρώτη εκτός έδρας νίκη του.

ΑΕ Αιγίου – Θύελλα Αιγίου 0-4

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο Πλαστήρα αφού οι αντίπαλες ομάδες ΑΕ Αιγίου και Θύελλα προσέφεραν θέαμα, περίτεχνες ενέργειες και ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Η Θύελλα προηγήθηκε από τα …αποδυτήρια μετά το κόρνερ του Γ. Καραΐνδρου στο 2΄ έγινε η πρώτη κεφαλιά από τον Σωτηρόπουλο και η επόμενη του Διαμαντόπουλου κατέληξε στα δίχτυα του Μερκούρη για το 1-0. Η Θύελλα είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως η ΑΕ Αιγίου έκανε τις φάσεις για να μπει στο παιχνίδι, όπως με το πλασέ του Μπούζι στο 24΄ που εξουδετέρωσε ο Γκανατσούλας, αλλά και μετά το 2-0 με τους Μπάσα 68΄ και Μπούζι 75΄.

Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο η Θύελλα είχε ζευγαρώσει τα τέρματά της με πέναλτι που κέρδισε ο Τιμοθέου από τον Γεωργακόπουλο και το έκανε γκολ ο Δ. Καραΐνδρος στο 40΄. Επίσης η Θύελλα είχε δοκάρι με τον Β. Θεοφανόπουλο στο 50΄ και εξασφάλισε το νίκη στο 79΄ όταν ο Δ. Καραΐνδρος σημείωνε το 3-0 παίρνοντας την απόκρουση του Μερκούρη από το σουτ του Τιμοθέου.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε για την Θύελλα ο Μυλωνάς στο 86΄.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Μεντζελόπουλος, Γκιζέλης (70΄ Τσούνης), Χρυσανθόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μαραυγάκης, Μπούζι, Αλεξόπουλος, Σανδραβέλης (46΄ Γκραικιώτης), Α. Αϊντίν, Μπάσα (80΄ Κωστόπουλος)

Θύελλα: Γκανατσούλας, Αθανασίου, Μαρδάς (77΄ Γκραικιώτης), Γκοτσόπουλος, Κ. Θεοφανόπουλος (70΄Μυλωνάς), Β. Θεοφανόπουλος (70΄ Ραπάι), Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (80΄ Μουρτίκας), Δ. Καραΐνδρος, Γ. Καραΐνδρος, Τιμοθέου (80΄ Σπ. Θεοφανόπουλος).

ΑΕ Καλαβρύτων – Φλόγα Ροδιάς 1-0

Κρατούσε καλά στην άμυνα η Φλόγα Ροδιάς στα Καλάβρυτα και τα λεπτά κυλούσαν με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες και να έχουν δυο δοκάρια με τον Καλαμαρά στο α΄ μέρος και τον Καυγά στο 60΄.

Χρειάστηκε να βάλει και ο αμυντικός της Φλόγας Π. Λιακόπουλος το σώμα του στην προσπάθεια του Καυγά, για να σημειωθεί έτσι το αυτογκόλ που έκρινε και τη συνάντηση.

Καλάβρυτα: Λέσης, Θεοδοσίου (75΄ Αλεξόπουλος), Βλάχος, Παπαδόπουλος, Μπαχάς, Στ. Τσαβαλάς, Μητρόπουλος, Ρετζίνο (65΄ Σαλάι), Καλαμαράς (80΄ Αντριάνο), Καυγάς, Ασπρούκος.

Φλόγα Ροδιάς: Χριστοδουλόπουλος, Γ. Κατσαούνης, Μαραγκός, Α. Λιακόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Γ. Χριστόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Θωμάς, Π. Κατσαούνης, Γεωργίου (87΄ Θανάσης) , Λαουρδέκης (80΄ Γρηγορόπουλος).

Φοίνικας / Ζήρια – Ηρακλής Πατρών 1-1

Καλύτερος στο α΄ ημίχρονο ο Φοίνικας / Ζήρια είχε το γκολ με την κεφαλιά του Τέρπου στο 43΄ ύστερα από την σέντρα του Λούλια.
Ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα στο α΄ ημίχρονο κέρδισε και έχασε πέναλτι με τον Μπρίνια το οποίο απέκρουσε ο Παρίσης. Αφού απέφυγαν την ισοφάριση οι γηπεδούχοι, έπαιζαν καλά τις αντεπιθέσεις με τον Τέρπο να χάνει δυο καλές ευκαιρίες στο τελευταίο 10λεπτο και να ακολουθεί η …τιμωρία με την ισοφάριση του Στεφανόπουλου στο 95΄.
Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Αναστόπουλος, Ζαντέγια, Ραυτόπουλος, Αγγελάκης, Λούλια, Τσάκουλης, Ψυχογιάννης, Νικολάου, Κορδοτός (88΄ Τζελάι), Τέρπος (90΄ Κωνσταντινόπουλο).

Αστέρας Τέμενης – Ζαβλάνι 3-3

Το Ζαβλάνι έμπαινε μπροστά στο σκορ, ο Αστέρας ακολουθούσε. Αυτό έγινε μέχρι και το τελευταίο 10λεπτο σε ένα χρονικό διάσημα που η ομάδα της Τέμενης ζήτησε από τον διαιτητή Κονιδάρη τρεις φορές πέναλτι σε ανατροπές των Δαλιάνη, Γιαννόπουλου και Μαυρούλια με τους δυο τελευταίους να δέχονται δυνατά μαρκαρίσματα στην ίδια φάση.
Στο παιχνίδι το Ζαβλάνι προηγήθηκε δυο φορές με τον Χριστόπουλο και μια με τον Κούντα, για να πάρει τις απαντήσεις από τους γηπεδούχους με τα γκολ των Γκιόκα, Δαλιάνη και Γιαννόπουλου.
Αστέρας: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Ραμπαβίλας, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Αγγελόπουλος, Γκιόκα (54΄ Νικολακόπουλος), Ολσι (77΄ Μαυρούλιας), Γιαννόπουλος, Δαλιάνης, Κουτρουμπίνας.

Α. Καστρίτσι – Αχιλλέας Καμαρών 2-3

Ο Αχιλλέας προηγήθηκε στο Ρίο 2-0 και πήρε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το Α. Καστρίτσι, ύστερα από την αποβολή του Μπαλατή στο 41΄.
Ο Μπλάτα με κεφαλιά στο 38΄ το 0-1 από την σέντρα του Μπούρδου, ο Κανάγιας με πέναλτι στο 42΄ το 0-2, το οποίο κέρδισε ο Μπούρδος.
Η εικόνα του αγώνα με τον Αχιλλέα να έχει ευκαιρίες και να σημαδεύει τρεις φορές τα αντίπαλα δοκάρια με Κανάγια, Μπούρδο και Νικολακόπουλου, δεν προμήνυε την εξέλιξη και την ισοφάριση 2-2, από τους Κοντό 47΄ και Ασημακόπουλο 61΄.
Η πίεση του Αχιλλέα για τη νίκη ανταμείφθηκε με το μακρινό σουτ του Χύσα στο 94΄ 2-3, ενώ νωρίτερα η ομάδα είχε ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Ασημακόπουλου.
Αχιλλέας: Γκόντας, Κανάγιας, Μπούρδος, Ντακούλιας (83΄ Γκόγκος), Ασημακόπουλος, Νικολακόπουλος (67΄ Ζαρκάδας), Πέτσι, Μούκας, Μπλάτα, Φίλιας (60΄ Γκιζέλης), Χύσα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr