background img
banner
banner

Β΄ ΕΣΚΑ-Η: Ξεκίνησε η διαδικασία των play offs

Με δύο αναμετρήσεις για τον δεύτερο όμιλο ξεκίνησε το Σάββατο η διαδικασία των play offs ανόδου προς την Α2 ΕΣΚΑ-Η. Η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΣΚΑ-Η ολοκληρώθηκε με τη Φιλαθλητική Αιγίου να έχει στο ξεκίνημα του νέου “μίνι” πρωταθλήματος 3 βαθμούς που σημαίνει ότι έχει σημαντικές ελπίδες ανόδου αν κερδίσει στην πρεμιέρα στο Αίγιο την ΑΕ Προαστίου.

Οι τέσσερις πρώτοι των τριών ομίλων (σύνολο 12) συγκρότησαν δύο ομίλους των έξι ομάδων που διαμορφώθηκαν με την εξής βαθμολογία: Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Πήγασος 4, Αιγέας 4, Φιλαθλητική 3, Κρόνος 3, Γαστούνη 2, ΑΕ Προαστίου 2.

Μετά δύο πρώτα παιχνίδια που έγιναν το Σάββατο (Πήγασος – Γαστούνη 63-56 και ΑΕ Προαστίου – Αιγέας 76-54) οι νικητές προπορεύονται στον όμιλο, ενώ Κρόνος και Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου ήταν στον ίδιο όμιλο στην κανονική περίοδο και δεν θα παίξουν μεταξύ τους. Η ομάδα του Αιγίου θα ξεκινήσει τα play offs την επόμενη Κυριακή (26/3) εντός έδρας με την ΑΕ Προαστίου.
Η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά την 1η αγωνιστική:

1. Πήγασος Μπεγουλακίου 7
2. ΑΕ Προαστίου 5
3. Αιγέας 5
4. Φιλαθλητική 3
5. Κρόνος 3
6. Γαστούνη 3

Για τον β΄ όμιλο χθες (Κυριακή) βράδυ έγιναν τα παιχνίδια Σκαγιοπούλειο – Φοίνικας και ΕΣ Ιτεών – Τρίτων. Η αρχική βαθμολογία στον όμιλο είναι η εξής: Σκαγιοπούλειο 4, Τρίτων 4, Κεφαλληνιακός 4, Ήλιδα 2, Φοίνικας Αγυιάς 2, ΕΣ Ιτεών 2.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr