background img
banner
banner

Διήμερο εξετάσεων για τους εκπαιδευτές εκπαιδευτών

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΥΠΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Μετά την υπογραφή του μνημονίου και τη μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιείται το επόμενο στάδιο του προγράμματος που αφορά τη δημιουργία εκπαιδευτικής πυραμίδας σε κάθε Νοσηλευτική μονάδα, η οποία θα αποτελείται από εκπαιδευτές εκπαίδευσης, κλινικούς εκπαιδευτές και εκπαιδευτές ενηλίκων.

Οι εξετάσεις έγιναν στο κτίριο του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Πατρών. Εκεί βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους εξεταζόμενους, σημειώνοντας παράλληλα ότι το μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τα εξαιρετικά θετικά του αποτελέσματα, θα αποτελέσει έναν πολύ σημαντικό σταθμό της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ σε ότι αφορά την κάλυψη ευρείας γκάμας αναγκών στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Και από Αίγιο οι εξεταζόμενοι

Όπως ανέφερε παράλληλα, η συνεργάτιδα της 6ης ΥΠΕ Μαρία Αδαμοπούλου, οι εξεταζόμενοι ήταν από Πάτρα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Κέρκυρα, Αίγιο και Καλαμάτα.
Σήμερα ολοκληρώνεται η εξεταστική διαδικασία. Θα ακολουθήσει πιστοποίηση και θα ξεκινήσει η εκπαίδευση στους κλινικούς εκπαιδευτές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το μνημόνιο συνεργασίας, αποτελεί πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ. Βασικός στόχος, είναι σε συνεργασία με τους κλινικούς και τους εκπαιδευτές ενηλίκων, να καταστρώνουν εκπαιδευτικές δράσεις, να εκπαιδεύουν σε συνεχή βάση τους κλινικούς εκπαιδευτές και τους εκπαιδευτές ενηλίκων καθώς και να δημιουργούν συστήματα αξιολόγησης του προσωπικού, των κλινικών εκπαιδευτών αλλά και των εκπαιδευτών ενηλίκων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr