background img
banner
banner

Δοκιμάζεται με δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια ο Παναιγιάλειος

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΤΡΩΝ

Σε ένα ιδιαίτερα δυνατό …crash testθα δοκιμαστούν οι αγωνιστικές αντοχές του Παναιγιάλειου, που θα …συγκρουστεί σε δύο ντέρμπι μέσα σε λίγες μέρες. Η αρχή γίνεται αύριο στο «Θ. Χρυσανθόπουλος» με τον αήττητο στην έδρα του Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια την ερχόμενη Τετάρτη στα Προσφυγικά στο επόμενο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Εθνικό Πατρών. Χωρίς προβλήματα το έμψυχο μελανόλευκο δυναμικό για τον προπονητή Θόδωρο Ανδριόπουλο που με καθημερινές προπονήσεις (σήμερα ρεπό) προετοίμασε την ομάδα για τα δύσκολα που έρχονται.

Στο Κάνιστρας ο Αρης με Εγλυκάδα, στα Προσφυγικά με Εθνικό η Αιγείρα / Ακράτα

Ο πρωτοπόρος Άρης θα παραταχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο «Κάνιστρας» για να παίξει με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας. Οι γηπεδούχοι έκαναν την έκπληξη στην Ακράτα την προηγούμενη αγωνιστική και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Άρης ύστερα από την πρόκριση κυπέλλου 2-1 τον Ατρόμητο Π. την περασμένη Τετάρτη, είχε για μια ακόμα φορά τον Γιάννη Σπανό να βγάζει τα …κάστανα από την φωτιά, αφού ήταν αυτός που σημείωσε και τα δυο γκολ της νίκης. Θα διεκδικήσει σαν φαβορί και στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα τη νίκη, ώστε να έχει τον Παναιγιάλειο στο κατόπιν του.

Χωρίς Καραχάλιο και Καλέλλη η Αιγείρα / Ακράτα

Η Αιγείρα / Ακράτα απώλεσε δικούς της βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια με Πανιώνιο / Αχιλλέα και Απόλλωνα Εγλυκάδας με αποτέλεσμα να αισθάνεται τώρα την ανάσα των σωματείων που ακολουθούν. Έχει πολύ δύσκολο έργο αύριο στα Προσφυγικά απέναντι στον Εθνικό Πατρών (18:30), που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο με τις απουσίες του τιμωρημένου Κώστα Καραχάλιου και του τραυματία Μίλτου Καλέλλη.

Απειλεί την Νίκη Προαστείου ο Αετός Πατρών

Βραδινό θα είναι και το παιχνίδι στο «Κάνιστρας» ανάμεσα στον Αετό Π. και τη Νίκη. Η ομάδα του Προαστείου δεν τα πήγε καλά στα τελευταία παιχνίδια και βρέθηκε να απειλείται ακριβώς πάνω από την ζώνη κινδύνου. Έχει καλή στατιστική εκτός έδρας για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα από τον γηπεδούχο Αετό.

Στα άλλα παιχνίδια η Πάτρα 2005 περιμένει στο Σαραβάλι τον Πήγασο αναζητώντας πάντα βαθμούς να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Μεγάλη κόντρα αναμένεται στην Αγυιά ανάμεσα στον ουραγό Πανιώνιο / Αχιλλέα και την Αναγέννηση Ψαθοπύργου που έρχεται από τρια επιτυχημένα αποτελέσματα και θέλει να ξεφύγει από τη ζώνη κινδύνου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr