background img
banner
banner

Δυσάρεστη έκπληξη για την Αιγείρα / Ακράτα 1-2 από την Εγλυκάδα

Έβαλαν φωτιά στο γήπεδο της Ακράτας οι φιλοξενούμενοι της Εγλυκάδας που πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και οι διαιτητικές αποφάσεις από τα πρώτα λεπτά.

Στο 3΄ ο Κυρίκος δέχτηκε δυνατό μαρκάρισμα και τράβηγμα φανέλας χωρίς τιμωρία από τον διαιτητή Οικονόμου, ο οποίος στο 5΄ τιμώρησε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα το τάκλιν του Καραχάλιου, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Με αριθμητικό μειονέκτημα η Αιγείρα / Ακράτα προηγήθηκε στο 16΄ με το εύστοχο πέναλτι του Μητρόπουλου (κέρδισε ο Καλούδης), στο οποίο απάντησε για την ομάδα της Εγλυκάδας ο Τσιάταλος, σκοράροντας στο 25΄ και 34΄ και δημιουργώντας την ανατροπή.

Πλήρης υπεροχή και πίεση της Αιγείρας / Ακράτας στο β΄ ημίχρονο με 6 επιθετικούς να παλεύουν για την ισοφάριση, που πλησίασε με το ξεκίνημα ο Μητρόπουλος, αλλά το βολέ στην κίνηση από την σέντρα του Κυρίκου βρήκε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε παράλληλα στην γραμμή της εστίας.

Με δύναμη οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ, αφήνοντας παράπονα στους γηπεδούχους για τα δυνατά μαρκαρίσματα που έγιναν εντός και εκτός περιοχής.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Σακελλαρόπουλος, Καραχάλιος, Μαγγίνας, Μαυρίδης (46΄ Αλέφαντος), Καλούδης, Καλέλλης (75΄ Λουράκης), Μητρόπουλος, Κλουκίνας (80΄ Λέση), Κυρίκος.

Φωτό Αρχείου


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr