background img
banner
banner

Ήττα με παράπονα του ΑΟ Αιγιαλέων στο Παλαιό Φάληρο με 3-0 σετ

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 5ης ΘΕΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ

Δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη ο  Α.Ο. Αιγιαλέων από το “Σοφία Μπεφόν” του Παλαιού Φαλήρου κόντρα στο Φλοίσβο και πλέον η κατάκτηση της 5ης θέσης και η είσοδός του στα play offs της preleague δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα δικά του χέρια. Αν δεν καταφέρει να κάνει το “θαύμα” την επόμενη αγωνιστική κερδίζοντας στην Αθήνα την πανίσχυρη ΑΕΚ και παράλληλα ο Ηρακλής επικρατήσει στην έδρα του επί του Άρη, ο “γηραιός” θα είναι οριστικά πέμπτος και το μεταξύ τους ματς την τελευταία αγωνιστική θα είναι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Βέβαια ο Άρης θα παίξει το τελευταίο του χαρτί προκειμένου να διατηρήσει τις λιγοστές του ελπίδες και αν είναι αυτός ο νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, τότε με καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1) στο τελευταίο ματς ΑΟ Αιγιαλέων – Ηρακλής, η ομάδα του Αιγίου θα είναι αυτή 5η.

Η ήττα με 3-0 στο προχθεσινό ματς με το Φλοίσβο ήταν μάλλον άδικη αφού με λίγη τύχη θα μπορούσε να προηγηθεί αυτός με 2-0 σετ και να έχει διαφορετική εξέλιξη το παιχνίδι. Όμως τα έχασε στις λεπτομέρειες με 25-23 (και τα δύο) ενώ έχει αρκετά παράπονα και για διαιτητικά λάθη σε κρίσιμα σημεία των σετ και ειδικά στο τέλος. Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι και την απογοήτευση των αντιπάλων τους επικράτησαν εύκολα με 25-18.

Στα άλλα ματς, η Καλαμάτα 80 επικράτησε στο κλειστό της Παραλίας με 3-0 σετ του Περσέα για την 16η αγωνιστική της Pre League ανδρών και βρίσκεται στο +3 από την Α.Ε.Κ. αλλά και με ένα παιχνίδι περισσότερο καθώς δεν έχει κάνει ακόμη ρεπό στον δεύτερο γύρο. Η Ένωση επικράτησε στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη ενώ ο Κέρκης επιβλήθηκε του Ηρακλή στην Σάμο με 3-1 σετ και έχει πατήσει γερά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παπαδόπουλος): Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Δρακόπουλος, Σαλαβασίδης, Μούρτζης, Μαυραγάνης, Αλιάι, (Δασκαλόπουλος, Τσιχλιάς, Κανάς, Σύρος, Φερτάκης).

Tα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Α.Σ. Κέρκης – Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής 3-1 (25-22, 25-19, 24-26, 25-18)  Διαιτητές: Μενεσλής, Καραδημητρίου, Παρατηρητής: Περρής.

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Γιώργος Μπακοδήμος): Νικολάκης, Εφραιμίδης, Κόστα, Χαντ, Καπετανίδης, Τουρνάκης / Καρασαββίδης (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Κουτσομύτης, Σπυριούνης.

Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Άγγελος Αγγελής): Γιαμακίδης, Κάουτσμαν, Παπαδημητρίου Θ., Αλεξάκης, Γκόρτσανιουκ, Ομοσέμπι / Παπαδημητρίου Αθ. (λ), Ρωμαλιάδης (λ), Μπαρδούκας, Κεσούδης, Φωτιάδης, Αναστασιάδης.

Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Ο.Π.Α.Θ. Περσέας 3-0 (25-14, 25-19, 25-20) Διαιτητές: Σπίνας, Κτενάς, Παρατηρητής: Τομαράς Μ..

Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Μαντέκας, Μπιρμπιλης, Οκάμπο, Δαλακούρας, Χριστόφας, Κανελλόπουλος / Ντάκουρης (λ), Σκαρτσιλής (λ), Μπλάουελ, Λυκούρεσης, Ξεροβάσιλας, Αραπάτης.

Ο.Π.Α.Θ. ΠΕΡΣΕΑΣ (Αλέξανδρος Καμπερίδης): 
Μουράτης, Σταυρακάκης, Σαλταφερίδης, Καρασαρλίδης, Κανάρης, Ριμπέιρο / Τασιούρας (λ), Κλεπουσνιώτης (λ), Βογιατζόγλου, Μούρτζιος, Κάμπο.

Α.Ο. Φλοίσβος – Α.Ο. Αιγιαλέων 3-0 (25-23, 25-23, 25-18)  Διαιτητές: Μαυράκης, Χλωρός, Παρατηρητής: Περρός.

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Α.Σ. Άρης – Α.Ε.Κ. 0-3 (24-26, 22-25, 23-25)  Διαιτητές: Βασιλειάδης, Μούζουλας, Παρατηρητής: Σιδηράς.

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Χρήστος Πάτρας): Αραούχο, Παυλίδης, Στεφανίδης Χρ., Πεντίδης, Στεφανίδης Μ., Ελ Γκαρουτί / Κουτσονίκας Ε. (λ), Τζελάτη, Γραμμενούδης.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Μελές, Μπατατζίμ, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Αμορίμ, Ρούσης / Πολυχρονιάδης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Ράμος, Κονίδης.

Η βαθμολογία

Καλαμάτα 40  (14-1)

ΑΕΚ 37  (12-2)

Κέρκης 31  (11-3)

Φλοίσβος 24  (8-6)

Ηρακλής 17  (4-10)

——————————

Α.Ο. Αιγιαλέων 15  (5-9)

Άρης 12  (5-9)

Πανερυθραϊκός 12  (4-10)

Περσέας 4  (1-14)


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr