background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στον αστερισμό της τεσσάρας

ΝΙΚΕΣ ΜΕ 4-0 ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ Α.Ε. ΑΙΓΙΟΥ, ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΜΑΡΩΝ – ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Η ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΑ

Με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Θεοφανόπουλο η Θύελλα Αιγίου πήρε προβάδισμα ασφαλείας στο γήπεδο του Ρίου απέναντι στον Αετό από το α΄ ημίχρονο. Ο Δημήτρης Καραΐνδρος μόλις στο 4΄ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αιγίου, ύστερα από την ασίστ του Β. Θεοφανόπουλου. Ο τελευταίος πήρε στη συνέχεια την κατάσταση στα …χέρια του και με δυο υπέροχα γκολ στο 14΄ και στο 43΄ διαμόρφωσε το 3-0 στο πρώτο 45λεπτο. Το τελικό σκορ 0-4 διαμορφώθηκε από τον Δ. Καραΐνδρο στο 50΄ ύστερα από την μακρινή πάσα του Αθανασίου.

# Στην ΑΕ Καλαβρύτων δεν χρειάστηκε να ιδρώσουν για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης από το Α. Καστρίτσι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ενημερώσει με έγγραφό τους την ΕΠΣ Αχαΐας ότι δεν συμπληρώνουν παίκτες για να πάνε Καλάβρυτα, οπότε τα Καλάβρυτα κερδίζουν το παιχνίδι 3-0 χωρίς αγώνα.

# Μεγάλες ανακατατάξεις είχαμε στις θέσεις που ακολουθούν τους δυο πρωτοπόρους. Μεγάλη κερδισμένη ήταν η ΑΕ Αρόης μετά το 3-0 σε βάρος του Ηρακλή Π., εξασφαλίζοντας τη νίκη με τα δυο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο με τους Τσίλιο και Γιαλένιο, αφού ο Φραντζής είχε ανοίξει το σκορ για την Αρόη από το 2ο λεπτό.

# Ευνοήθηκε επίσης και ο Δαβουρλής αφού κερδίζοντας 4-0 τον Αχιλλέα, πέρασε στην 4άδα των playoff, ενώ βγήκε εκτός ο Ηρακλής Πατρών.

# Στη μοναδική τοπική αναμέτρηση η ΑΕ Αιγίου πήρε την καθαρή νίκη 4-0 από τον Αστέρα Τέμενης.

# Ευκαιρία να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση είχε ο Φοίνικας / Ζήρια, που παρέμεινε στο προσφιλές του 0-0 στις Καμάρες κόντρα στο Ζαβλάνι.

# Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Φλόγα 4-2 την Αργυρά στο Προάστειο, που ανέβασε αισιοδοξία και ψυχολογία στην ομάδα της Ροδιάς.

ΑΕ Αιγίου – Αστέρας Τέμενης 4-0

Στις νίκες επέστρεψε η ΑΕ Αιγίου και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας του Αστέρα 4-0 στο γήπεδο Πλαστήρα. Την αρχή έκανε με σουτ εκτός περιοχής με ένα πανέμορφο γκολ ο Χρυσανθόπουλος 1-0 στο 19΄. Στο β΄ μέρος σημειώθηκαν τα γκολ των νικητών με τον Σανδραβέλη το 2-0 στο 53΄, τον Γκραικιώτη με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο 3-0 στο 67΄ και τον ίδιο να βγάζει ασίστ για το 4-0 στον Μπούζι στο 76΄.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Γκιζέλης (77΄ Κουφόπουλος), Μαραυγάκης, Κόλα ( 79΄ Κωστόπουλος) Ιατρόπουλος, Ε. Αϊντίν, Τσούνης (67΄ Γκραικιώτης), Χρυσανθόπουλος, Σανδραβέλης (67΄ Αλεξόπουλος), Α. Αϊντίν, Μπούζι (77΄ Μεντζελόπουλος).

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Ραμπαβίλας, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς (46΄ Νικολακόπουλος), Μανίκας, Ελγκι (61΄ Γκιόκα), Γιαννόπουλος, Δαλιάνης (74΄ Μαυρούλιας), Κουτρουμπίνας.

Δαβουρλής – Αχιλλέας Καμαρών 4-0

Μακριά από ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο ο Αχιλλέας, γνώρισε την ήττα στην Αγυιά. Ο γηπεδούχος Δαβουρλής βρήκε απέναντί του ανταγωνιστική την ομάδα των Καμαρών, μέχρι να ανοίξει το σκορ ο Ραμαντάνης στο 33΄. Στη συνέχεια επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο ανεβάζοντας το σκορ στο 4-0 με τα γκολ του β΄ ημιχρόνου από τους Βασιλόπουλο, Ανδρεοσόπουλο και Μπούζι.

Αχιλλέας: Γκόντας, Κανάγιας (83΄ Σακκάς), Χύσα, Ντακούλιας, Ασημακόπουλος, Μπούρδος (80΄ Ρόζος), Παπασπυρόπουλος, Μούκας, Μπλάτα, Φίλιας (68΄ Γκιζέλης), Γκόγκο (46΄ Μπαρμπούνης)

Αργυρά – Φλόγα Ροδιάς 2-4

Σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πήρε η Φλόγα από την Αργυρά, που ήταν και η πρώτη εκτός έδρας. Με δυο γρήγορα γκολ από τους Μπαντούνα και Άκη Κατσαούνη στο πρώτο 15λεπτο, η ομάδα της Ροδιάς πήρε το προβάδισμα δυο τερμάτων, το οποίο εξανεμίστηκε με τη λήξη του ημιχρόνου, όταν η Αργυρά ισοφάριζε 2-2 στο 45΄ με τον Καψή, ενώ νωρίτερα είχε μειώσει με τον Ασημακόπουλο στο 34΄. Πάλι με τον Μπαντούνα ξέφυγε στο σκορ η Φλόγα, διαμορφώνοντας το υπέρ της 3-2 στο 68΄, για να έρθει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ψηλός να γράψει το τελικό 4-2.

Φλόγα Ροδιάς: Χριστοδουλόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Ψηλός, Αλεξόπουλος, Σπανός (56΄ Γ. Κατσαούνης), Ανθ. Λιακόπουλος, Παπακωνσταντίνου (90΄ Γεωργίου), Γ. Χριστόπουλος, Π. Κατσαούνης, Μπαντούνας, Θωμάς (46΄ Μαραγκός).

Φοίνικας / Ζήρια – Ζαβλάνι 0-0

Χωρίς να κινδυνεύει αλλά και χωρίς να αξιοποιήσει κάποια από τις καλές τελικές του προσπάθειες ο Φοίνικας / Ζήρια, έμεινε στο συνηθισμένο του 0-0 απέναντι στο Ζαβλάνι.

Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Αναστόπουλος, Εργκι, Ραυτόπουλος, Αγγελάκης, Γλωσσίδης, Τσάκουλης (60΄ λ.τ. Νικολάου), Ψυχογιάννης, Χαραλαμπόπουλος (71΄ Τζουράς), Τέρπος, Κορδοτός (79΄ Χριστόπουλος).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr