background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στην έδρα τους παίζουν Θύελλα και ΑΕΚ με Αρόη και ΑΕ Αιγίου αντίστοιχα

ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 3-7 ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ

Έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και τον πρώτο λόγο να συνεχίσουν με νίκες οι δυο πρωτοπόροι Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων αντίστοιχα. Στο γήπεδο Πλαστήρα η πρωτοπόρος Θύελλα θα φιλοξενήσει την ΑΕ Αρόης με το κοινό χαρακτηριστικό των δυο αντιπάλων να είναι μια καλύτερη θέση στο φινάλε του πρωταθλήματος για την πρωτιά και τα play off. Στη γηπεδούχο Θύελλα επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Δημήτρης και Γιώργος Καραΐνδρος, οι οποίοι είχαν απουσιάσει στα δυο τελευταία παιχνίδια με αποτέλεσμα να μειώνεται η δύναμη στην επίθεση. Η ΑΕ Αρόης παλεύει με αξιώσεις τα εκτός έδρας παιχνίδια, έχει το επιπρόσθετο κίνητρο να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τους πρωτοπόρους και δεν θα παραταχθεί με ηττοπάθεια.

Η ΑΕ Καλαβρύτων απειλεί το αήττητο σερί της ΑΕ Αιγίου

Στο απόρθητο κάστρο των Καλαβρύτων θα ταξιδέψει η ΑΕ Αιγίου, με σκοπό να υπερασπιστεί μια σειρά έξι αγώνων που την ακολουθούν χωρίς ήττα αλλά με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έχουν να αντιπαρατάξουν σαν δυνατό …χαρτί το απόλυτο νικών στην έδρα τους και δεν θέλουν με τίποτα να τους το χαλάσει η ΑΕ Αιγίου.

Παίζουν εκτός οι θέσεις 3-7

Με την υποχρέωση σε εκτός έδρας συναντήσεις των ισχυρών σωματείων που ακολουθούν τους δυο πρωτοπόρους, είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν οι ισορροπίες στις θέσεις των play off. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχουμε γηπεδούχες τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους και αναμένονται σκληρές μάχες για την κατάκτηση της νίκης.

Εκτός από την ΑΕ Αρόης που παίζει στο Πλαστήρα με τη Θύελλα και την ΑΕ Αιγίου που πάει στα Καλάβρυτα να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ακόμα έχουμε:

# Τον Αετό Ρίου να φιλοξενείται στις Καμάρες από τον Αχιλλέα για τον οποίο τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά, αφού η απόσταση από την σωτηρία ξεπερνά τους έξι βαθμούς.

# Τον Δαβουρλή να παίζει στην Τέμενη με τον Αστέρα, που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον το γήπεδο της Τέμενης και να το χρησιμοποιεί σαν όπλο με την παράλληλη δύναμη της ομάδας.

# Τον Ηρακλή Πατρών να πηγαίνει με αξιώσεις στην Ροδιά να αντιμετωπίσει την Φλόγα, έχοντας το δυνατό στατιστικό των πέντε νικών εκτός έδρας. Η Φλόγα δεν έχει πάρει ούτε βαθμό μακριά από την Ροδιά και μέχρι να τα καταφέρει σε αυτό, οφείλει τουλάχιστον να προσθέτει στο φτωχό βαθμολογικό της …εισόδημα, βαθμούς από τα εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίζουν με τους ουραγούς ο Φοίνικας / Ζήρια και το Ζαβλάνι

Στα όρια της κόκκινης γραμμής ο Φοίνικας / Ζήρια, θα παίξει στο Ρίο με την ουραγό ομάδα του Α. Καστριτσίου. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις ένα βαθμό στη …συλλογή τους, χωρίς αυτό όμως να τους κατατάσσει σε αμελητέα αντίσταση. Μόνο με καλή εμφάνιση θα μπορέσει να φύγει από το Ρίο ο Φοίνικας / Ζήρια, έχοντας το τρίποντο στις …αποσκευές του.

# Στο γειτονικό ντέρμπι στο γήπεδο Αγυιάς, το Ζαβλάνι θα έχει απέναντί του την Αργυρά. Οι γηπεδούχοι θέλουν την απομάκρυνση από την ζώνη κινδύνου, οι φιλοξενούμενοι να κάνουν διψήφια την βαθμολογική τους συγκομιδή.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr