background img
banner
banner

«Ένα και να καίει» ο Παναιγιάλειος στο 89΄ 1-0 στα Προσφυγικά | ΦΩΤΟ

ΠΑΛΙ ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΓΚΑΤΣΗΣ «ΔΗΜΙΟΣ» ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΩΝ 

Όπως στο Δημοτικό Στάδιο στο παιχνίδι του α΄ γύρου ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Εθνικό, όταν ο Γκάτσης σκόραρε στο 91΄ το γκολ της νίκης, ο μελανόλευκος επιθετικός «χτύπησε» και στο εξ’ αναβολής παιχνίδι στα Προσφυγικά χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο στον Παναιγιάλειο με κεφαλιά – γκολ στο 89΄.

Από το α΄ ημίχρονο θα μπορούσε να είχε προηγηθεί ο Παναιγιάλειος στις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε κυρίως με τον Γκάτση, όταν ο Λιάτος που έκανε υπέροχο παιχνίδι τον έφερε σε θέση βολής στο 24΄ και στο 31΄, ενώ πολύ καλή απόκρουση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Σουτζόγλου, στην κεφαλιά του Α. Σπανού από την σέντρα του Οικονόμου.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν το σουτ άουτ του Μακρή στο 20΄ και τίποτα περισσότερο.

Στο β΄ ημίχρονο ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου Αθανασόπουλος ήταν παρατηρητής και έπαιζε «μπακότερμα». Ο Εθνικός Π. ταμπουρώθηκε για τα καλά στην άμυνά του με τον Νίκα να παίζει μαν του μαν τον Μπούνα μέχρι να περάσει στο παιχνίδι αλλαγή ο Σκούτας, αλλάζοντας τότε «παρτενέρ».

Στο 60΄ ακυρώθηκε γκολ του Γκάτση ως επιθετικό φάουλ, στο 62΄ δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Λιάτου απέκρουσε δύσκολα ο Σουτζόγλου, στο 85΄ σουτ του Αρβανίτη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ από πάσα του Λιάτου ο Σκούτας στο 87΄ θα μπορούσε να σουτάρει γύρισε παράλληλη πάσα που αποκρούστηκε

Εκεί που όλοι περίμεναν να λήξει η συνάντηση χωρίς γκολ, ήρθε ο από μηχανής θεός Βαγγέλης Γκάτσης να τους διαψεύσει στο 89΄. Από συστημένη πάσα του Αρβανίτη πήρε την κεφαλιά για να πανηγυριστεί έξαλλα το 0-1 από παίκτες και φιλάθλους του Παναιγιάλειου.

Εθνικός Π.: Σουτζόγλου, Νικολόπουλος, Παπαδόπουλος, Λαζανάς, Νίκας, Σωτηρόπουλος, Μακρής, Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης (78΄ Μαντάς), Αναγνωστόπουλος, Μιχαλόπουλος (63΄ Παναγόπουλος.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος(75΄ Σκούτας), Οικονόμου, Κοτσόκολος, Παπαδόπουλος, Χούσα, Λιάτος, Αρβανίτης, Γκάτσης, Α. Σπανός (90΄ Μ. Σπανός), Μπούνας.

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr