background img
banner
banner

Κι όμως, υπάρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο!

ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, μέσω ανακοίνωσής της, ενημέρωσε το θεοσεβές πλήρωμά της ότι ο διενεργηθείς Έρανος της Αγάπης στις ενορίες όλων των Αρχιερατικών Περιφερειών για το έτος 2022, ολοκληρώθηκε επιτυχώς και απέδωσε ικανοποιητικό αποτέλεσμα, χάρη στην πρόθυμη και συγκινητική ανταπόκριση ευλαβών και φιλανθρώπων χριστιανών.
Ειδικότερα ο οικονομικός απολογισμός του Εράνου της Αγάπης έχει ως εξής:

ΕΣΟΔΑ: 43.410€.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΣΟΔΩΝ:

1. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: 5.927,51€,

2. ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ: 10.498,12€,

3. ΤΑΜΕΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ: 11.793,04€,

4. ΔΕΚΑ (10) ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ:10.500€,

5. ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ: 7.260,93

ΔΑΠΑΝΗΘΕΝ ΠΟΣΟ: 45.979,60€.

Εγκάρδιες ευχαριστίες από τον Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο

Ως εκ τούτου, ο Σεπτός Ποιμενάρχης Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς όλους όσοι ευαισθητοποιήθηκαν στην παρότρυνση της τοπικής Εκκλησίας και ενστερνίσθηκαν την ευαγγελική προτροπή «ἀγαθοποιεῖτε καὶ δανείζετε μηδὲν ἀπελπίζοντες, καὶ ἔσται ὁ μισθὸς ὑμῶν πολύς, καὶ ἔσεσθε υἱοὶ ὑψίστου…» (Λουκ. 6, 35), ερχόμενοι αλληλέγγυοι και συναντιλήπτορες στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται, ΄΄ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές και τις εθελόντριες του τομέα φιλανθρωπίας των ενοριών, οι οποίοι μαζί με τους Εφημερίους των Ιερών Ναών κινητοποιήθηκαν και κοπίασαν για τη διάθεση των κουπονιών, και φυσικά όλους όσοι συνέδραμαν εκ του περισσεύματος ή εκ του υστερήματός τους, προς παρηγορία, ενίσχυση και ανακούφιση των ενδεών εν Χριστώ αδελφών μας, ευχόμενος πατρικώς ο Δωρεοδότης Κύριος να χαρίζει σε όλους υγεία, θεία ενδυνάμωση και να ανταποδίδει εκατονταπλασίονα προς την προσφορά τους την χάρη και την ευλογία Του!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr