background img
banner
banner

«Γυναικείες Κουβέντες» – «Τα Πνεύματα του Ινισέριν»

ΤΑΙΝΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ ΌΣΚΑΡ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΟΥ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ»

Τις εκλεκτές ταινίες «Γυναικείες Κουβέντες» και «Τα Πνεύματα του Ινισέριν», που είναι και υποψήφιες και για Όσκαρ, περιλαμβάνει, από σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου, το νέο πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλωνα». Παράλληλα για δεύτερη εβδομάδα θα συνεχίζει να προβάλλεται η ταινία «Αστερίξ & Οβελίξ: Στον Δρόμο για την Κίνα».

H νέα ταινία της ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Σάρα Πόλεϊ (του υπέροχου Awayfromher), «Γυναικείες Κουβέντες», είναι Υποψήφια για δύο Όσκαρ, στις Κατηγορίες: Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου (από το μυθιστόρημα του 2018 της Καναδής ΜίριαμΤέιβς που, με τη σειρά της, πήρε αφορμή από πραγματικά συμβάντα σε μια παραθρησκευτική κοινότητα στη Βολιβία).

Ο Μάρτιν Μακ Ντόνα («Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι», «Αποστολή στην Μπριζ») υπογράφει μια μαύρη κωμωδία, «Τα Πνεύματα του Ινισέριν», υποψήφια για εννέα Όσκαρ και τρεις Χρυσές Σφαίρες ρίχνοντας μια συγκινητική, διασκεδαστική όσο και πολυεπίπεδα διεισδυτική ματιά στην ιλαροτραγωδία της ανθρώπινης (συν)ύπαρξης, με φόντο έναν σκληρό εμφύλιο πόλεμο κι ένα μαγευτικής αγριότητας φυσικό τοπίο.

Πρόγραμμα προβολών

Σήμερα Πέμπτη 2 και αύριο Παρασκευή 3 Μαρτίου: 19:30: Γυναικείες Κουβέντες. 21:30: Τα Πνεύματα του Ινισέριν. Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου: 17:00: Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα (μεταγλωττισμένο). 19:30: Γυναικείες Κουβέντες. 21:30: Τα Πνεύματα του Ινισέριν. Από τη Δευτέρα 6 έως και την Τετάρτη 8 Μαρτίου: 19:30: Τα Πνεύματα του Ινισέριν. 21:30: Γυναικείες Κουβέντες. Γενική είσοδος: 5 ευρώ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr