background img
banner
banner

Μεγάλη Ευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετισμού στο Αίγιο

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ AFRICA TWIN CLUB HELLAS ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΕΜΟΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑ 

Στο Αίγιο θα γίνει η Ευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin που διοργανώνεται από το Africa Twin Club Hellas με αφορμή και τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση της ΠΑΛΕΜΟΤ και ετοιμάζεται μεγάλη γιορτή με φίλους μοτοσικλετιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την 30χρονη διαρκή παρουσία της Αιγιώτικης Λέσχης στο χώρο του μοτοσικλετισμού.

Η περιοχή του Αιγίου που επιλέχθηκε για την εκδήλωση είναι οδικώς προσβάσιμη από τα βόρεια και τα νότια τμήματα της Ελλάδας καθώς και από το εξωτερικό μέσω των λιμανιών της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας για όσους ταξιδιώτες επιλέξουν τη θαλάσσια οδό.

Είναι μια πόλη που μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες του επισκέπτη. Επίσης, βουνό και θάλασσα μπορούν να συνδυαστούν, προσφέροντας μάλιστα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, καλοπέρασης και περιπέτειας.

Οι θεματικές εκδρομές που θα προγραμματιστούν βρίσκονται κοντά, όπως και ο Αρχαιοελληνικός αρχαιολογικός χώρος των Δελφών (135 χλμ) αλλά και το Αρχαίο ιερό και γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων της Ολυμπίας (140 χλμ).

Η συμμετοχή της ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης είναι ουσιαστική, όπως και η οικονομική και υλικοτεχνική συνδρομή του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗΚΕΠΑ. Οι άνθρωποι της Λέσχης δηλώνουν έτοιμοι και σίγουροι ότι θα διοργανωθεί μια άρτια εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Η ημερομηνία διεξαγωγής της θα ανακοινωθεί προσεχώς.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr