background img
banner
banner

«Σηκώνονται» τα μη κατοικήσιμα κοντέινερς του Τριαντείου | ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε  νωρίς σήμερα (Πέμπτη 9 Μαρτίου) η επιχείρηση καθαρισμού του καταυλισμού «Τριάντειο» από τους οικίσκους που δεν κατοικούνται. Στα σημεία που θα απομακρυνθούν θα γίνει εκτενής καθαρισμός από την Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Αιγιαλείας.

Η απόσυρση των μη χρησιμοποιούμενων κοντέινερς, γίνεται με απόφαση του υπουργείου και κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Σήμερα θα απομακρυνθούν έξι κοντέινερς και η επιχείρηση θα συνεχιστεί και αύριο.

 

Η διαδικασία εξελίσσεται παρουσία της Αστυνομίας, ενώ παρόντες είναι οι αντιδήμαρχοι Πρόνοιας Διαμάντω Βασιλακοπούλου – Καρτσωνάκη και Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος, συντονίζοντας την επιχείρηση. Επίσης, παρών είναι και ο δικηγόρος του δήμου, Γιώργος Μπέσκος.

Τα συνεργεία της ιδιωτικής επιχείρησης που έχει αναλάβει το έργο, αφίχθησαν περίπου στις 8.00 το πρωί με μεγάλα φορτηγά ώστε να φορτωθούν τα κοντέινερς που θα μεταφέρονται σταδιακά στην Αθήνα. Σε πρώτη φάση, πραγματοποιείται έλεγχος ή αποσύνδεση του ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ αφού προηγουμένως έχουν εντοπιστεί οι οικίσκοι που έχουν υποδειχθεί με εντολή Εισαγγελέα. Παρόν είναι και συνεργείο της ΔΕΥΑΑ. Οι κάτοικοι του καταυλισμού ρωτούν να μάθουν τι συμβαίνει και δέχονται θετικά το γεγονός ότι θα απομακρυνθούν τα κοντέινερς που δεν κατοικούνται.

Σήμερα θα «σηκωθούν» 6 οικίσκοι και συνολικά θα φτάσουν τους 16.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr