background img
banner
banner

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Χρυσό και αργυρό μετάλλιο για Μαρκορά και Μεντζελοπούλου στους Πανελλήνιους αγώνες U18!

TΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”

Δύο αθλήτριές του τμήματος Τοξοβολίας του Αθλητικού Οµίλου Αιγιάλειας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ“, κατάφεραν να κερδίσουν χρυσό και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα στο Σύνθετο τόξο γυναικών U18, στους Πανελλήνιους Αγώνες που έγιναν στο Λουτράκι! Τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστούμε ότι το τμήμα τοξοβολίας του Αιγιώτικου συλλόγου μετράει μόλις ενάμιση χρόνο λειτουργίας.

Ο λόγος για την Ειρήνη Μαρκορά που “στέφθηκε” Πρωταθλήτρια Ελλάδας Τοξοβολίας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ στην ίδια κατηγορία δεύτερη θέση και ασηµένιο µετάλλιο κατέκτησε η Μάρα Μεντζελοπούλου. Επίσης, στην κατηγορία ολυµπιακό τόξο U21 την 11η θέση πήρε ο Αιγιώτης Αθλητής του συλλόγου Ορέστης Χλιάπας. Οι τοξότες αθλητές δεν σταµατούν εδώ, καθώς συνεχίζεται η προετοιµασία για το πρωτάθληµα ανοιχτού χώρου που θα ξεκινήσει αρχές Απριλίου.

Ο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” απευθύνει θερµά συγχαρητήρια στους αθλητές του για την επίδοσή τους . “Όλοι µαζί κατάφεραν µέσα σε τόσο σύντοµο χρονικό διάστηµα να… “στέφεται” ο αιγιώτικος σύλλογος µε τίτλους πρωταθλητισµού, κάνοντας όλους τους Αιγιαλείς υπερήφανους, ενώ τα νέα “φυντάνια” του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” υπόσχονται πολλά για το µέλλον. Μπράβο σε όλους!” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Αθλητικός Όμιλος Αιγιάλειας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” εκτός από την Τοξοβολία καλλιεργεί και το άθλημα της Σκοποβολής. Είναι αναγνωρισμένος από τη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΓΓΑ) και είναι μέλος της ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΟΕ) και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ (E.O.T). Εδρεύει στο Αίγιο και διαθέτει υπαίθριο σκοπευτήριο και ξεχωριστό Κέντρο Τοξοβολίας. Προάγει τα αθλήματα της σκοποβολής και της τοξοβολίας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr