background img
banner
banner

Επίσημος προπονητής τριάθλου ο Παναγιώτης Χριστοδουλόπουλος

Μετά από πάρα πολλά χρόνια ενασχόλησης με το αγαπημένο του άθλημα, Το Τρίαθλο, έφτασε η στιγμή για τον Αιγιώτη πρωταθλητή Παναγιώτη Χριστοδουλόπουλο να ακολουθήσει το άθλημα από άλλο πόστο. Είναι πλέον ένας από τους 6-7 ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα με αναγνωρισμένη άδεια Προπονητή Τριάθλου από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

“Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προσωπικά στον κ. Ιωάννη Πατλάκα για την καθοδήγησή του σε αυτή την διαδικασία και την τεράστια βοήθεια που μου παρείχε ανιδιοτελώς ως Γενικός Γραμματέας της νέας Τριαθλητικής Ομοσπονδίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στις British Triathlon, στην World Triathlon και στην ETU European Triathlon Union για την παροχή των πολύτιμων γνώσεων αλλά και των απαραίτητων εγγράφων που τους ζήτησα στην προσπάθειά μου αυτή.

Τέλος να πω ότι από εδώ και πέρα στόχος μου είναι να καταφέρω να φέρω το άθλημα του τριάθλου ένα βήμα πιο κοντά στον μέσο Έλληνα και ιδίως σε παιδιά νεαρής ηλικίας ώστε να υπάρξει η ανάπτυξη στο άθλημά μας. Η δημιουργία ακαδημιών είναι μονόδρομος αν θέλουμε τα παιδιά μας να γνωρίσουν το άθλημα και να είναι υγιή”, τονίζει σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Χριστοδουλόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr