background img
banner
banner

Συνελήφθη υπάλληλος εταιρείας που σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του στην Αιγιαλεία

ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ 1500 ΕΥΡΩ

Συνελήφθη, το απόγευμα της Δευτέρας, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για υπεξαίρεση, ψευδή καταγγελία, ψευδή κατάθεση και απιστία.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος εργαζόμενος ως υπάλληλος σε εταιρεία στο Αίγιο, κατήγγειλε ψευδώς ότι μεταφέροντας με αυτοκίνητο της εταιρείας, το χρηματικό ποσό από εισπράξεις, άγνωστος δράστης με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσε το τσαντάκι με τις εισπράξεις, που περιείχε (1.500) ευρώ και ατομικά του έγγραφα.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς προανάκρισης που διενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας συγκεντρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν δεδομένα και αποδεικτικά στοιχεία, υπό το βάρος των οποίων ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος του, προκειμένου να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση.

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε αποκρύψει το υποτιθέμενο κλεμμένο τσαντάκι του, που περιείχε έγγραφα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr