background img
banner
banner

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΩΚΟΣ: «Υποσχέθηκα να είμαι εδώ την επόμενη ημέρα και θα είμαι»

Θερμές ευχαριστίες για την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αχαΐας, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Τσώκος. Υπόσχεται δε πως θα είναι παρών και την επόμενη ημέρα και ότι θα παραμείνει δίπλα στον πολίτη της Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, τονίζει: «Πριν από ένα μήνα ξεκινήσαμε ένα όμορφο ταξίδι για το οποίο είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων σε όλες και όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που μου δώσατε την ψήφο σας γιατί πιστέψατε πως μπορώ να δουλέψω για την Αχαΐα του 2030. Και θα το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις. Υποσχέθηκα να είμαι εδώ την επόμενη ημέρα και θα είμαι. Δίπλα σας.
Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών είναι σαφές: Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αναζητούν μια ισχυρή κυβέρνηση, με μακρύ χρονικό ορίζοντα, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η πατρίδα μας στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων, της ανάπτυξης, της προόδου και της κοινωνικής συνοχής.

Από σήμερα κιόλας, αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, ώστε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, η Νέα Δημοκρατία να πετύχει την αυτοδυναμία για να μπορέσει η Ελλάδα να τρέξει γρήγορα προς το μέλλον. Μαζί στην πρώτη γραμμή για την Αχαΐα».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr