background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ο Αχιλλέας 1-0 τον Φοίνικα / Ζήρια έβαλε φωτιά στην κόκκινη γραμμή

ΠΕΡΑΣΕ ΕΚΤΟΣ ΖΩΝΗΣ PLAY OFF Ο ΗΡΑΚΛΗΣ 0-2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΡΙΟΥ

Ήττα χωρίς επιπτώσεις γνώρισε η Θύελλα Αιγίου 2-3 στο Προάστειο από την Αργυρά, αν και προηγήθηκε δυο φορές με τους Μυλωνά και Δ. Καραΐνδρο.
Η Αργυρά που παλεύει να συγκεντρώσει βαθμούς για τα μπαράζ παραμονής, ισοφάρισε στην αρχή 1-1 με τον Κ. Ασημακόπουλο και ανέτρεψε την κατάσταση στο τελευταίο 15λεπτο σκοράροντας με τους Κουκή και Καψή.

Η ΑΕ Καλαβρύτων 5-0 τον Αστέρα Τέμενης

Με το ευρύ 5-0 ξέσπασε η ΑΕ Καλαβρύτων σε βάρος του Αστέρα, έχοντας ανεβάσει ψηλά το σκορ από το α΄ ημίχρονο με τα γκολ των Καλαμαρά, Μητρόπουλου (2) και Ασπρούκου.
Ο επίλογος στο γήπεδο των Καλαβρύτων γράφτηκε με το γκολ πέναλτι στο 86΄του Παπαδημητρόπουλου, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπαίνει κι αυτός στην λίστα των σκόρερς της ΑΕΚ.

Η ήττα του Ηρακλή 0-2 από τον Αετό τον γύρισε στην 6η θέση

Ο Αετός Ρίου πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη σε βάρος του Ηρακλή Πατρών και έβαλε τις βάσεις για την συμμετοχή του στα playoff.
Αντίθετα με τον Ηρακλή που βρέθηκε εκτός πρώτης πεντάδας και στηρίζεται πλέον στις αποτυχίες των ομάδων που προηγούνται για να λάβει αυτός μέρος στα μπαράζ ανόδου. Ο Δαβουρλής είναι η ομάδα που επωφελήθηκε από τη νίκη του Αετού και ύστερα από την επικράτησή του 2-0 σε βάρος της Φλόγας Ροδιάς με τα τέρματα των Ραμαντάνη και Κουμπουρλή ανέβηκε στους 43 βαθμούς και στην 5η θέση. Το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ηρακλή Π. και Δαβουρλή, θα καθορίσει σε υπέρτατο βαθμό το ποιος από τους δυο θα πάει στα playoff.

Στα 10 γκολ σταμάτησαν ΑΕ Αιγίου – Ζαβλάνι 6-4

Φουριόζα μπήκε στο γήπεδο Πλαστήρα η ΑΕ Αιγίου σημειώνοντας στο πρώτο 10λεπτο τρία γκολ με τους Σανδραβέλη, Μπούζι και Α. Αϊντίν.
Ύστερα από αυτό το Προσφυγικό σωματείο της περιοχής μας περιόρισε την έντονη επιθετική δραστηριότητα για το α΄ ημίχρονο, στο οποίο Ζαβλάνι μείωσε σε 1-3 με τον Κούντα.
Άλλα δυο γρήγορα γκολ στο β΄ μέρος από τους Γκραικιώτη και Μπάσα οι γηπεδούχοι ανέβασαν και πάλι ψηλά τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Στις καθυστερήσεις ο Μπάσα αυτή τη φορά με πεναλτι διαμόρφωσε το τελικό 6-4, αφού το Ζαβλάνι νωρίτερα είχε σκοράρει δυο φορές με τον Μπισμπίκη και τον Μπασιλάρη.

Ο Αχιλλέας 1 -0 τον Φοίνικα / Ζήρια έφερε την αναταραχή στη ζώνη κινδύνου

Σκοράροντας από το πρώτο λεπτό με τον Φίλια στο γήπεδο της Ζήριας, ο Αχιλλέας μπέρδεψε για τα καλά την κατάσταση στη ζώνη κινδύνου βάζοντας υποψηφιότητες για τα μπαράζ παραμονής σε Φοίνικα / Ζήρια και Αστέρα Τέμενης.

Δυο παιχνίδια απομένουν με το πρόγραμμα να φαντάζει αρκετά δύσκολο για όλους και οι βαθμοί να είναι υπερπολύτιμοι.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr