background img
banner
banner

Κόντρα σε… γαλάζιο φόντο

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΡ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ… ΣΙΩΠΗΣΕΙ

Η προχθεσινή δήλωση του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου, επικεφαλής της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις»… άναψε φωτιές, με τον επικεφαλής της «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστο Γούτο να του απαντά στις κατηγορίες του για… επικίνδυνες διχαστικές πρακτικές, καταλογίζοντάς του περισσό πολιτικό θράσος!

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, με ανακοίνωσή του κατηγόρησε τον κ. Γούτο ότι ΄΄παρουσιάζεται στα περιφερειακά ΜΜΕ με υποκινούμενα δημοσιεύματα και κραυγαλέα περίπτωση την παρουσία του ιδίου σε περιφερειακό κανάλι, ως ο «γαλάζιος» υποψήφιος δήμαρχος για την Αιγιάλεια ανοίγοντας –αν μη τι άλλο ατυχώς- ένα ζήτημα που έχει απαντηθεί σε ανώτερο επίπεδο από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως προς τη στάση του κόμματος έναντι των παρατάξεων για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Τη στιγμή δε που τα πάντα είναι ανοιχτά ενόψει της κρίσιμης κάλπης της 25ης Ιουνίου τέτοιου είδους διχαστικές πρακτικές είναι τουλάχιστον «επικίνδυνες»…΄΄, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τονίζοντας πως ΄΄ο «φόβος» του «κενού» που διακατέχει τον κ. Γούτο, τον οδηγεί σε συνεχή και επαναλαμβανόμενα ατοπήματα. ΄΄Μέχρι χθες γνωρίζαμε ότι είναι επικίνδυνος για τον δήμο, τώρα δεν μένει καμία αμφιβολία σε κανέναν ότι είναι επικίνδυνος και για την παράταξη που δίνει την μάχη για την αυτοδυναμία στην κάλπη της 25ης Ιουνίου. Οι δηλώσεις του κ. Γούτου ότι είναι επικεφαλής «γαλάζιας» δημοτικής παράταξης και ότι θα εκπροσωπεί το κόμμα με χρίσμα στο δήμο Αιγιαλείας, έχουν απαντηθεί στο ανώτερο επίπεδο με σαφήνεια και αποτελούν παράλληλα ένα χονδροειδέστατο ψεύδος. Οι Αιγιαλείς γνωρίζουν τις καταβολές και την κομματική τοποθέτηση του «διευθυντηρίου» της παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» που διευθύνει κι αποφασίζει τα πάντα και σχεδόν μόνιμα εκ των υστέρων υιοθετεί ο κ. Γούτος΄΄, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Χ. Γούτος: ΄΄Δεν μπορεί, αυτός που συμμάχησε με τον δήμαρχο, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, να θέλει να υπερασπιστεί, σήμερα, τη ΝΔ΄΄

Το βράδυ της Δευτέρας 29 Μαΐου, από την δημοτική παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση: «Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» του 3,98% (!) – εν ενεργεία Αντιδήμαρχος του δημάρχου κ. Καλογερόπουλου – έχει περισσό πολιτικό θράσος, όταν ασχολείται με τη Νέα Δημοκρατία και την σχέση που έχει μ’ αυτή ο αρχηγός μας, Χρήστος Γούτος (46,06%). Δεν μπορεί, αυτός που συμμάχησε με τον δήμαρχο, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, να θέλει να υπερασπιστεί, σήμερα, τη ΝΔ, εν όψει των Δημοτικών Εκλογών. Δεν μπορεί, αυτός, που πούλησε την ιδεολογία του και τις αρχές του (αν έχει) για μια καρέκλα εξουσίας, να κουνάει και το δάκτυλο! Ο κ. Γούτος ανήκε πάντα και παραμένει στη ΝΔ, δεν το έκρυψε ποτέ από τους Δημότες, αλλά ουδέποτε ζήτησε, ούτε και πρόκειται να ζητήσει κομματικό «χρίσμα». Αντιθέτως, ο ίδιος, που έφυγε από το κόμμα και κατήλθε μάλιστα υποψήφιος βουλευτής με άλλο, επέστρεψε, άγεται και φέρεται – χρόνια τώρα – στα κομματικά και πολιτικά γραφεία της ΝΔ, ονειρεύεται χρίσματα και στηρίξεις, ενώ υπηρετεί μια χαρά (!) αντίθετες κομματικές παρατάξεις, διά του αγαπημένου του δημάρχου. Άξιος ο μισθός του!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr