background img
banner
banner

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων θα είναι και τη νέα σεζόν μοναδικός εκπρόσωπος της Αχαϊας στην pre league

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ – Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΟ

Ούτε φέτος δεν κατάφερε να ανέβει στη pre league των Ανδρών η Ολυμπιάδα Πατρών και ο Α.Ο. Αιγιαλέων θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Αχαίας στην κατηγορία και για την περίοδο 2023 -24. Πάντως ο νομός μας αύξησε τις δυνάμεις του (παρά την αποτυχία της Ολυμπιάδας) κατά μία ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες και μιλάμε για τον Ερμή Πατρών ο οποίος πρόσφατα πανηγύρισε την άνοδο του στην Α2 Εθνική.

Την σεζόν 22-23 συμμετείχαν στην Pre League ο ΑΟ Αιγιαλέων ο οποίος παράμεινε κατηγορία, οι γυναίκες του Απόλλωνα Πατρών στην Α2 Εθνική οι οποίες επίσης παρέμειναν και οι άνδρες της Ολυμπιάδας στην Α2 Εθνική οι οποίοι επίσης παρέμειναν.

Έτσι, οι τρεις αυτές ομάδες θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της περιόδου 2023-24 και μαζί τους θα βρίσκεται και ο Ερμής Πατρών.

Αναλυτικά η Αχαϊα την επόμενη χρονιά θα έχει τις εξής συμμέτοχες στα εθνικά πρωταθλήματα:
Pre League Ανδρών: ΑΟ Αιγιαλέων
Α2 Εθνική Ανδρών: Ολυμπιάδα, Ερμής Πατρών
Α2 Εθνική Γυναικών: Απόλλων Πατρών

Με 2-0 νίκες επέστρεψε ο Πανιώνιος

Το πρωτάθλημα στην Α’ Ζώνη της Α2 ανδρών κατέκτησε όπως προαναφέρουμε ο Πανιώνιος, ο οποίος πήρε και την άνοδο και την επιστροφή για την Pre League της σεζόν 2023-24.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε στην έδρα της Κερατέας με 3-0 σετ και με 2-0 νίκες στους τελικούς των πλέι οφ πήρε τον τίτλο και το εισιτήριο για την Pre League, από την οποία υποβιβάστηκε την περσινή σεζόν.
Τα σετ: 0-3 (18-25, 18-25, 21-25)
Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Ζιντζόβας): Λουκάς, Κουμανταρέας, Σαμπάνης, Κάλας, Δανιάς, Παπασιδέρης / Ρούσσος (λ), Ρουσαλής (λ), Κανέλος, Παπασπύρος.
Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ψάρρας): Φύτρος, Κωνσταντινίδης, Δημόπουλος, Χατζηνικολάου, Σαλωνίτης, Δανιήλ / Πλεμμένος (λ), Καφούρος (λ), Κανάσαρος.

ΧΑΝΘ και Εθνικός για το τελευταίο “εισιτήριο”

Πλέον, για να ολοκληρωθεί ο “χάρτης” για τη νέα σεζόν στην pre league των Ανδρών απομένει να γίνει γνωστός ο πρωταθλητής από τη Ζώνη του βορρά. Την ευκαιρία να διεκδικήουν το πρωτάθλημα στην Β’ Ζώνη της Α2 ανδρών και το εισιτήριο για την Pre League θα έχουν η Χ.Α.Ν.Θ. και ο Εθνικός


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr