background img
banner
banner

Διάκριση για μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού

ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΟΥΡΑΪΚΟ

Το τιμητικό πρώτο βραβείο στον Τοπικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας «Αποτυπώνω τα υδάτινα συστήματα του τόπου μου», έλαβαν δύο μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού που ανήκουν στην ομάδα μαθητών της Στ΄ τάξης του σχολείου. Η απονομή του βραβείου έγινε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 28 Μαΐου, στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, σε εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στο νερό, ως σημαντικό αγαθό που στηρίζει την αειφορία και ποιότητα ζωής.

Οι μαθητές που απέσπασαν το πρώτο βραβείο ήταν οι Ανδρέας Αθανασόπουλος και Χρήστος Παυλόπουλος, ενώ υπεύθυνη εκπαιδευτικός ήταν η Γιούλα Γιαννίκου. Ο τίτλος της αξιοθαύμαστης φωτογραφίας που βραβεύτηκε ήταν «Ο μαγευτικός Βουραϊκός» και το βραβείο αφορούσε την κατηγορία Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημοτικού.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας- Περιβαλλοντικά θέματα. Εκεί ακούστηκαν ομιλίες με θέμα το νερό, βραβεύτηκαν τα σχολεία που διακρίθηκαν στον Τοπικό Διαγωνισμό φωτογραφίας «Αποτυπώνω τα υδάτινα συστήματα του τόπου μου» και παρουσιάστηκαν οι καινοτόμες δράσεις που προετοιμάζει το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας (Μουσειοσκευές, ψηφιακή έκθεση εικονικής πραγματικότητας κ.ά.) με θέμα το νερό.

Βραβείο και για το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης

Επίσης, το 3ο βραβείο για Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού έλαβαν οι μαθητές Δημήτρης Καραμάνος και Βασιλική Καρέλη – Κάτσι, της Ομάδας μαθητών Γ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Τέμενης. Ο τίτλος της φωτογραφίας τους ήταν «Ένας καμβάς της φύσης». Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί οι Αποστολία Γριζουλάκη και Χριστίνα Κοκοτή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr