background img
banner
banner

Τελειώνει η μαρμάρωση, μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στην πλατεία

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΗ

Ημέρες… μετρά πλέον το έργο της ανάπλασης της πλατείας Αγ. Λαύρας να ολοκληρωθεί και πλέον θεωρείται βέβαιο ότι θα παραδοθεί προς χρήση εντός του τρέχοντος μηνός. Τη… σκυτάλη παίρνει σε λίγες μέρες η πλατεία Βάλφουρ, η οποία επίσης αναμένεται να αναμορφωθεί βάσει της μελέτης.

Σε ό,τι αφορά την πλατεία Αγ. Λαύρας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Βασίλη Χριστόπουλου, ΄΄ολοκληρώθηκε η μαρμάρωση της οδού Γερμανού και υπολείπεται η ολοκλήρωση της μαρμάρωσης στην οδό Ζαΐμη εντός της εβδομάδας. Επίσης, στις τελευταίες λεπτομέρειες που υπολείπονται είναι και το βάψιμο στις πισίνες που θα δώσει μία άλλη αίσθηση. Τα φώτα εγκαθίστανται και τελειώνουν σιγά – σιγά, ενώ βρισκόμαστε στη φάση που προσπαθούμε να τελειώσουμε τη συναρμογή με την Κλ. Οικονόμου στο πάνω μέρος της πλατείας΄΄.

Υπολείπονται ακόμη και τα σκέπαστρα. ΄΄Στην πλατεία απομένουν μόνο κάποιες εκκρεμότητες ενώ ταυτόχρονα ετοιμαζόμαστε για την έναρξη των εργασιών στην Τρίγωνη Πλατεία΄΄, πρόσθεσε ο κ. Χριστόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Σχόλια

  • Δύο χρόνια μείναμε λόγω εργασίας στο Αίγιο, μπροστά στην περιβόητη πλατεία Αγίας Λαύρας και ζήσαμε το χάος, αφού η κατοικία ήταν εκεί μπροστά!!! Πολλά παιδιά από άλλες συνοικίες έρχονταν τα απογεύματα να πάρουν ό,τι υλικά είχαν απομείνει! Σε όποιον μας ρωτούσε, λέγαμε ότι ζούμε δίπλα σε μια χωματερή, έργο που έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί πριν τις εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821! Και βέβαια
    ως πρόφαση βρέθηκε και ο covid-19!!!

    ΣΚΟΡΔΟΥ Αγγελική 13/06/2023 16:12

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr