background img
banner
banner

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ επιστρέφει δυναμικά…

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Δυναμικά στο προσκήνιο επανέρχεται το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ δήμου Αιγιαλείας μετά την παύση δραστηριότητας που προκάλεσε η πανδημία. Οδεύοντας προς εκλογές, το Σωματείο πραγματοποιεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση με τελική ημερομηνία την 2α Ιουλίου, ενώ η απερχόμενη διοίκηση καλεί τα μέλη σε συσπείρωση γύρω από το Σωματείο, καθώς τα προβλήματα των συνταξιούχων όχι μόνο δεν επιλύονται αλλά εντείνονται, τονίζοντας πως «η φωνή του συνταξιούχου πρέπει να δυναμώσει» και θεωρώντας βέβαιο πως αυτό θα επιτευχθεί μόνο μέσω του Σωματείου.

Στόχος η αύξηση των μελών

Να σημειωθεί ότι οι τελευταίες εκλογές στο Σωματείο είχαν διεξαχθεί το 2017, ενώ η θητεία της απερχόμενης διοίκησης πήρε παράταση ως τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Από εκεί και πέρα ορίστηκε προσωρινή διοίκηση για να διεξάγει τις εκλογές, με την ελπίδα ότι τα ενεργά μέλη θα πολλαπλασιαστούν. Είναι χαρακτηριστικός ο στόχος που μετέφερε στo protionline.gr ο απερχόμενος πρόεδρος Αριστείδης Παπασπυρόπουλος, ο οποίος είπε πως ΄΄αυτή τη στιγμή τα ενεργά μέλη είναι περίπου 90 ωστόσο ο στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τα 200΄΄.

Επισημαίνεται δε πως η εκλογοαπολογιστική τακτική γενική συνέλευση έχει οριστεί αρχικά για τις 18 Ιουνίου στις 10.30 το πρωί στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου. Εάν δεν έχει απαρτία θα οριστεί για τις 25 Ιουνίου και τελικώς θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο. Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ,την Ελεγκτική Επιτροπή και Αντιπρόσωπος στην ΠΟΣ-ΟΑΕΕ, θα πρέπει να υποβάλουν την προβλεπόμενη αίτηση μέχρι και τις 13 Ιουνίου, στο τηλ. 6972623123 με αποστολή μυνήματος SMS η στο e-mail:[email protected].

Κάλεσμα από τον απερχόμενο πρόεδρο για συμμετοχή

΄΄Απευθύνομαι στα μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αιγιαλείας. Η παρουσία μας και η συμμετοχή μας στις διαδικασίες είναι απαραίτητη. Σκοπός μας είναι να τους ενημερώσουμε για θέματα που αφορούν το σωματείο μας. Προκειμένου να καθορίσουμε ένα πλαίσιο δράσης και να αγωνιστούμε όλοι μαζί΄΄, επισημαίνει ο κ. Παπασπυρόπουλος, απευθύνοντας κάλεσμα μέσω του protionline.gr

Παράλληλα, τονίζει: ΄΄Με την επαναλειτουργία του Σωματείου μας σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αιγίου θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας με διάφορα θέματα που αφορούν το Σωματείο μας και σας προσωπικά ως συνταξιούχους. Στο ενημερωτικό σημείωμα πληρωμής της σύνταξης που παίρνουν κάθε μήνα οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ, στο σημείο των κρατήσεων υπάρχει μια κράτηση Ε.Λ.Ε.Ε. ένα (1,00) ευρώ. Αυτό το ευρώ πηγαίνει υπέρ της ομοσπονδίας μας ΠΟΣ-ΟΑΕΕ και στα Σωματεία μας. Σύμφωνα με το καταστατικό μας το ευρώ αυτό καλύπτει την ετήσια συνδρομή των μελών κι έτσι γίνονται αμέσως μέλη του Σωματείου μας΄΄.

Τέλος, απευθυνόμενος στα μέλη, σημειώνει: ΄΄Σας καλούμε λοιπόν στις 2 Ιουλίου2023 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου για την συμμετοχή σας στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και για να σας ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρεια για όλα τα θέματα που αφορούν το Σωματείο μας και τους συνταξιούχους μας. Τα θέματα αυτά έχουν να κάνουν με τις συντάξεις, την καταβολή των αναδρομικών ,την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς (νόμος Κατρούκαλου), τα φάρμακα, τα νοσοκομεία, τη δημόσια υγεία, την ακρίβεια της ζωής, την ειρήνη στο κόσμο κ.ά. Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε την Αστυνομική σας Ταυτότητα η το Δίπλωμα Οδήγησης Αυτοκινήτου και ένα Ενημερωτικό Σημείωμα Πληρωμής της σύνταξης . Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά και δύναμη, ώστε όλοι Μαζί να αγωνιστούμε για τις μέχρι σήμερα κατακτήσεις και δικαιώματά μας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr