background img
banner
banner

Κοντά στους αθλητές ΑΜΕΑ η Αννα Μαστοράκου

Συνάντηση με τη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Ηφαιστου πραγματοποίησε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου, η οποία βρέθηκε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο των Ροϊτίκων, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της για τον δραστήριο σύλλογο και τα μέλη του.

Ο πρόεδρος του Ηφαιστου Δημήτρης Κανελλόπουλος ξενάγησε την Αννα Μαστοράκου στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου των Ροϊτίκων κι επισήμανε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές ΑμεΑ. Τα βασικότερα από αυτά είναι τα εξής:

– Κατασκευή ράμπας με στέγαστρο σε μια από τις πλαϊνές εισόδους που να μπορεί, αν χρειαστεί, να αφαιρείται. Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο οι άνθρωποι του Ηφαιστουπροτείνουν να γίνει μεταλλοκατασκευή.

– Να βελτιωθεί η πρόσβαση των αθλητών ΑμεΑ στους χώρους των αποδυτηρίων και WCγιατί δεν μπορούν να κλείσουν καν την πόρτα όταν τα χρησιμοποιούν!

– Υπάρχει υπόσχεση από το 2019 ότι θα αντικατασταθεί το παρκέ του γηπέδου.

– Εχει υποβληθεί φάκελος στην ΠΔΕέτσι ώστε μέσω ΕΣΠΑ να προμηθευτούν VANγια τις ανάγκες των αθλητών ΑμεΑ. Οι άνθρωποι του Ηφαιστου ευελπιστούν ότι με τη νέα προγραμματική περίοδο το αίτημά τους θα γίνει πραγματικότητα.

– Πρέπει να γίνει συντήρηση της κεντρικής θέρμανσης, η οποία έχει να χρησιμοποιηθεί από το 2011!

– Τέλος, να γίνει προμήθεια και να εγκατασταθεί κλιματισμός γιατί τους θερινούς μήνεςείναι σχεδόν αδύνατη η χρήση του γηπέδου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr