background img
banner
banner

Κοσμοσυρροή στην πρώτη του Χρήστου Γούτου

«ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ!» – H ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 316 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Η τεράστια αποδοχή των πολιτών της Αιγιάλειας στον συνδυασμό του Χρήστου Γούτου έγινε σαφής με τον πλέον εμφατικό τρόπο, καθώς το Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς», χωρητικότητας 1.100 θέσεων, δεν στάθηκε δυνατό να χωρέσει τους Αιγιαλείς που συνέρρευσαν στην παρουσίαση της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί το Αύριο».

Στο κατάμεστο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς» και στον περιβάλλοντα χωρό, σε μια βραδιά με παλμό, με χρώμα, με ηχηρές παρουσίες, με αισιοδοξία και αυτοπεποίηθηση, η δημοτική παράταξη «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» πραγματοποίησε την επίσημη εκκίνηση της ισχυρής προεκλογικής της παρουσίας, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του Δήμου Αιγιάλειας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη. Ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γούτος στην ομιλία του προχώρησε στην περιγραφή αρχών, των θέσεων, αλλά και των βασικών προτεραιοτήτων του Συνδυασμού καθώς και των βασικών σημείων του προγράμματός του. Παράλληλα, από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, την κα. Χριστίνα Βασιλείου και τον κ. Νίκο Αναδιώτη, έγινε η παρουσίαση της ομάδας και των ονομάτων των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, εκπροσωπώντας όλη την κοινωνία της Αιγιάλειας.

Ανάμεσα στο πολυπληθές κοινό που τίμησε με την παρουσία του τον συνδυασμό και τον κ. Γούτο ήταν η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιάσονας Φωτήλας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρ. βουλευτής Αχαΐας κ. Θεόφιλος Βασιλείου, ο πρ. βουλευτής και πρ. νομάρχης Αχαΐας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης, καθώς και ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιερώνυμου ο ΠανοσιολογιότατοςΑρχιμανδρίτης Πατέρας Ιωακείμ. Στους σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυναν, εξήραν την πρωτοβουλία δημιουργίας του νέου συνδυασμού, μίλησαν με πολύ θερμά λόγια για τον υποψήφιο δήμαρχο και την παράταξη, ενώ εξέφρασαν την πλήρη και αμέριστη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Γούτου, αλλά και στη συνεργασία του με την παράταξη της κας. Βασιλικής Ψυχράμη.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γούτος ευχαρίστησε όλους για την εντυπωσιακή στήριξη κι εμπιστοσύνη, τονίζοντας πως «αποτελεί μεγάλη ώθηση ώστε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να κάνουμε Μαζί μια Νέα Αρχή, φέρνοντας μια Νέα Εποχή στην Αιγιάλεια. Να διαμορφώσουμε -μαζί- ένα καλύτερο Αύριο, για το Δήμο μας και για όλους μας!»Παράλληλα, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη βραδιά «ορόσημο» καθώς όπως σημείωσε «σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της μεγάλης -κοινής- προσπάθειάς μας για την αλλαγή στο Δήμο μας. Μια αλλαγή που η Αιγιαλεία την έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ».

Ο κ Γούτος στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια που κατέβαλε την περασμένη τετραετία, δίνοντας μάχες στο Δημοτικό Συμβούλιο «με συνέπεια, με όραμα, με συγκεκριμένες προτάσεις και πολιτικό επιδιώξαμε να φέρουμε την Αιγιάλεια μπροστά, αποτελέσαμε μια φωνή σύνθεσης και ενότητας, μια δημιουργική δύναμη, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς μικροκομματικές επιδιώξεις» όπως ανέφερε.

Στη συνέχεια κάνοντας έναν απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής υπήρξε ιδιαίτερα αιχμηρός υπογραμμίζοντας πως «ο Δήμος βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπος με μια σειρά από άλυτα προβλήματα που λιμνάζουν χρόνια. Υπάρχει στασιμότητα σε έργα, ενώ ταλαιπωρείται και από σοβαρή δυσλειτουργία στους βασικούς τομείς της αυτοδιοίκησης με αποτέλεσμα να μη βελτιώνεται η καθημερινότητα των πολιτών αλλά και να μην υποστηρίζεται ουσιαστικά η τοπική αγορά» καταλήγοντας γλαφυρά πως στην ουσία«η Αιγιάλεια έχει χάσει μια τετραετία».

Παρουσιάζοντας το πολιτικό αφήγημά του, ο κ. Γούτος προέταξε ως«πλούτο» της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» τις δημιουργικές συνεργασίες που ήδη έχει χτίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον νέο, σύγχρονο τρόπο διοίκησης που προτείνει, με διαφάνεια, με στοχευμένες κινήσεις, με μετρήσιμα αποτελέσματα, με φρεσκάδα και νέες ιδέες, με τόλμη και αποφασιστικότητα, που είναι σε θέσηνα οδηγήσει το Δήμο σε μια νέα εποχή βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Στο ίδιο πλαίσιο, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «τα προβλήματα του Δήμου δεν έχουν χρώμα», τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να αναζητά συνεργασίες με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου για την οριστική και ουσιαστική επίλυσή τους. Μάλιστα, αναφέρθηκε εκτενώς στις προτεραιότητες που θα έχει μπροστά της η νέα Δημοτική Αρχή και τόνισε ότι υπάρχουν τα απαραίτητα χρηματοδοτικά εργαλεία και ότι στοχεύει, με αποκέντρωση και με αξιοποίηση των ικανοτήτων, της γνώσης, της εμπειρίας και της φρεσκάδας των ανθρώπων της παράταξης, να σηκώσει επιτέλους κεφάλι η Αιγιάλεια και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο και να γίνει ένας πραγματικά αξιοβίωτος Δήμος.

Ο κ. Γούτος στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι της συνεργασίας με την παράταξη της κας. Βασιλικής Ψυχράμη, ευχαριστώντας την για την εμπιστοσύνη της μέσα από την οποία προέκυψε ο νέος συνδυασμός, αναφέροντας πως «Με τη Βάσω την Ψυχράμη είχαμε μια άψογη συνεργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο επί τρία χρόνια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Και αυτό είναι δείγμα της κουλτούρας της παράταξής μας για το πώς θέλουμε να διοικήσουμε το Δήμο.η παράταξή μας είναι ένας ανοικτός χώρος προσφοράς και συνεργασίας. Διευρύνεται καθημερινά αγκαλιάζοντας κάθε συμπολίτη μας που έχει διάθεση να προσφέρει. Μεγαλώνει συνεχώς κάνοντας πλειοψηφικό το αίτημα για ένα νέο μοντέλο διοίκησης με νέα πρόσωπα, αλλά κυρίως με ριζικά διαφορετική νοοτροπία. Η ένωση των δυνάμεών μας δεν αποτελεί απλά άθροισμα. Είναι μια στρατηγική συμμαχία που έρχεται για να πολλαπλασιάσει τη δυναμική μας, να συνθέσει απόψεις, να συμπεριλάβει όλους τους πολίτες από άκρη σε άκρη του Δήμου Αιγιάλειας και να κάνει τη διαφορά».

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως ο συνδυασμός «Αιγιάλεια, Όλοι μαζί για το Αύριο» έχει τις απαντήσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις, σχέδιο, ποιότητα και διαθέτει υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό-σε κάθε γωνιά του Δήμου- για να πετύχει, καλώντας τους πολίτες της Αιγιάλειας «να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης, συνεργατικής, προσπάθειας ανασυγκρότησης του Δήμου Αιγιάλειας, αυτής της Νέας Αρχής που επιχειρούμε, ώστε το Σήμερα και το Αύριο της περιοχής μας να μπει σε μια Νέα Εποχή αισιοδοξίας, αποτελεσμάτων και ευημερίας για όλους μας»!

Μετά την ομιλία του Χρήστου Γούτου έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού,μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, με το σύνολο των ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο να εκφράζουν την πεποίθησή τους πως μια Νέα Εποχή ξεκινά για την Αιγιάλεια, μια Νέα Αρχή στην οποία πολίτες και νέα δημοτική αρχή θα προχωρήσουν μαζί.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες εβδομάδα θα ακολουθήσει νέα λίστα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.

Δείτε τα ονόματα των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού “Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο” ΕΔΩ

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr